מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 2 שמותירדן06/09/2008
היי, שמנו ירדן ודותן קליין. בתאריך 06/05/2004 ילדנו את בכורתנו אלה.....אלא שבשעת יצאתה לאויר העולם אני יכולה להישבע שיצא עם הילה של מלאך מעל ראשה ושם שכלל לא חשבתי עליו עלה על שפתי : היא - לי!! קפצתי וספרתי מיידית לבעל התשוש שלצידי ומייד החלטנו שזה אות משמים וכך תקראה היא - לי!! בבואנו הבייתה , בעלי היקר פתח את הספר שהרבה חילונים כמונו מחזיקים " למה זה קורה לי " משהו של קבלה למרוחקים מהדת ושם כתוב שמי שנולד בתאריך העיברי שבמקרה היא-לי נולדה - זהו תאריך אחד מתוך 12 תאריכים בשנה שממש גרוע שבגרועים להיולד - חיים קצרים וחוסר מזל ובקיצור שלא נדע...!! נלחצנו מאוד מאוד אחרי הכל זה ספר קבלה , רוחני שאיזה מקורב לאל כתב ,אז החלטנו להתייעץ דרך אנשים שמקורבים לכל מני רבנים לגבי שם זה היא - לי. בקיצור שם לא טוב אמרו....+ התאריך לידה..מסוכן. עבר חודש של גישושים ביום הבריתה פתחתי ספר של שמות ופירוש מהקבלה ובמעשה של יאוש אמרתי לבעלי נפתח ומה שיהיה כתוב בעמוד השמאלי זה יהיה השם, וכך היה : שם שני מצד שמאל היה אלה ופירושו ממש התאים " שמירה חזקה משמים ומזל.." זהו !! היא -לי הפכה לאלה והיום היא בת 4 ואני אמא לא שלמה החלטי שבתעודת הזהות היא-לי נשמר כי מבחינתי זה שמה ובנוסף אלה ובשם אלה מזוהה. שאלתנו : האם 2 שמות זה טוב?רע? מה עדיף? תאריכי הלידה שלנו הוא : שלי 08/10/1974 של דותן : 25/03/1974 יש לנו ילדה נוספת בת שנתיים שנולדה ב09/05/2006 ושמה עדיה - אך זה מבחינה נמרולוגית? יש קצר גדול בינה לבין אלה. ו..... להחזיק חזק ..אני בשבןע 39 לעריוני עם עוד בת... יש לנו מספר שמות שגם רצינו להתייעץ...נמתין עד שתיולד... המון תודות, ירדן ודותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקבל מענה
דותן09/09/2008תרם קיבלנו תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדותן שלום
ליאת יוגב10/09/2008אין לי את שם המשפחה שלכם , הסיפור מורכב , דברו איתי טלפונית 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)