מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם השם מתאים וטוב?יוליה08/09/2008
שלום. בני נולד בתאריך 22/08/2008 בשעה 22:08 וקראנו לו "מאור". האם זהו שם מתאים וטוב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון פרטים
יוליה08/09/2008שם המשפחה שלנו קובה ולבעלי קוראים מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב09/09/2008מספר הגורל של בינכם הוא 4 מיום לידה 4 ושם פרטי 4 , ידוע לי שיש שיטה האומרת שבמידה וכל המספרים 4 מייצג קושי עקשנות נוקשות , אני פחות הולכת על פי השיטה הזו , אלא שההצעה האפשרית במצב שכזה הוא להוסיף שם בת.ז התקשרי ואפנה אותך למישהי היודעת ומבינה בעניין הזה . כאשר מבחינת הניתוח שלי הייתי אומרת כך - מספר הגורל 4 המייצג צורך בבטחון מסגרות קרקע בטוחה , מול זה החיים דורשים עשיה בגדול , שאפתנות ללא ספק , של אחד ההורים האומרים יאללה צא לדרך ותגיע לבגדול ולא פחות מכך ... האם מי מכם מאד שאפתן ? כאשר זוהי מפה של רצון לבגדול גם אם ההתעסקות לא פעם מאד בפרטים , מפה מאד מצפונית . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה...
יוליה09/09/2008תודה רבה על ההתיחסות! יש לי שאלה נוספת - לא מחשבים את השם הפרטי ושם משפחה יחד? ולדעתך ממש חשוב שם נוסף במקרה כשלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה
ליאת יוגב10/09/2008אכן החישוב הוא גם בהתייחסות לשם המלא , אבל קיים סוג נוסף של התייחסות ,ליום הלידה , גורל- צמצום תאריך הלידה ושם פרטי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יוליה11/09/2008סליחה על הנודניקיות אך לא ענית לי - האם לפי דעתך מומלץ להוסיף שם נוסף במצב כשלנו? שכל הספרות 4...כי בהתחלה רשמת שאינך נוטה להאמין לשיטה זו, אז אני קצת מבולבלת... שוב תודה.
ליאת יוגב11/09/2008טענתי שאני אישית לא עוסקת באותה שיטה ,המתייחסת למצב שבו השם הגורל ויום הלידה הם 4 , ובכל זאת הצעתי להפנות אותך למישהי העוסקת בכך , אז אם תרצי צרי קשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)