מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי שם לתינוקת שכבר נבחרקרן שגן09/09/2008
ברצוני לדעת אם השם שבחרנו עבור ילדתנו מתאים וטוב, קוראים לה ליאור והיא נולדה בתאריך 16/07/07? האם יש צורך לשנות או להוסיף לה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב09/09/2008האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוקת הוא שגן ? במידה ואכן כך ,ראשית מספר הגורל של ביתכם הוא 5 מספר המייצג צורך בחופש עניין סקרנות , תקשורת תנועה . כאשר קיימים דרישות נוקשות יותר , לעומת עולם הצרכים , הדרישות הכוונה , הורים מורים חברה סביבה . כלומר לדעת לאפשר לה את מידת החופש שזקוקה לה . צד אחר הוא שמי שיכיר אותה מבחוץ לא יכירה מבפנים , הפנים - מאד דינמי מול החוצה יותר בקצב איטי .. אחריות רבה מול הצד של החופש. ואת זה צריך לזכור בעבורה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אך יש לי עוד שאלה
קרן שגן11/09/2008לא הבנתי מהתשובה אם השם טוב או שצריך להוסיף שם, ולפי מה נקבע מספר גורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
ליאת יוגב11/09/2008מספר גורל = צמצום כל תאריך הלידה , מה שמדגיש את יעוד , שיעור האדם , שאם יתחבר למשמעות המספר , ירוויח את הדרך ... כאשר ברור , שזה לא תמיד קל ... כי אמרנו שיעור . השם נבחר וכשאת שואלת אותי על משמעות השם , כל שנשאר לי להשיב זה , מה נוצר מכל הצירוף של השם המלא ותאריך הלידה ופחות מכך לאמר האם טוב או רע . ואם כך זה מה שציינתי בתשובתי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב על תשובתך
קרן שגן11/09/2008אני מבינה, השם כבר נבחר נכון, אך המליצו לנו להוסיף שם או לשנות שם, ואני לא רוצה על סמך המלצה אחת לעשות זאת, לכן חשוב לי לדעת כי השם ליאור הוא מתאים לה. בכל מקרה תודה רבה על ההסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ליאת יוגב11/09/2008אני לא מוצאת כל סיבה להוסיף או לשנות שם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
קרן שגן13/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)