מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת שם משפחהמאור10/09/2008
שלום, שמי מאור אבידן 09.03.1990 ברצוני לשנות את שם המשפחה מהשם אבידן לשם לוי (שם המשפחה הקודם של אימי). האם הדבר כדאי? במידה שלא, לאיזה שם להחליף? תודה, מאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאור
ליאת יוגב11/09/2008יש לך מפה נפלאה ומשום כך לא הייתי משנה , מה גם שבעקבות שינוי השם למאור לוי מתקבל מספר קרמטי , שאין סיבה לקבל אותו , קרמה 13 שיוצרת , תחושת חוסר שביעות רצון תקיעות ועוד כיום מפתך היא מספר גורל 4 שם מלא 8 שמשמעות הדבר גישה מעשית פרקטית אחראית רצינית ובוגרת מול צדדים יותר פתוחים שקיימים , מפה שיש בה מידה רבה של שאפתנות יכולת מיומנות טובה , לימים תגלה זאת , כישורים מיוחדים שיבואו לידי ביטוי , משום כך , אני לא רואה כל סיבה לשינוי השם לפחות לא לשם לוי ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה...
מאור11/09/2008תחילה ברצוני להודות לך על היחס ועל הניתוח שנתת לי. מאוד שמחתי לקרוא שיש לי מפה טובה :P מסיבות אישיות אני מתכוון לשנות את שם המשפחה שלי בכל מצב מאבידן. היות ולוי אינו שם מתאים למפתי, עפ"י הניתוח שערכת לי, אשמח לקבל ממך יעוץ לשם משפחה אחר שכן מתאים לי. תודה מראש, מאור. נ.ב. פורום מדהים! תשובות לעניין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
ליאת יוגב11/09/2008תודה על הפירגון , מעבר לכך , הבא כמה הצעות לשמות משפחה ואנסה לעזור לך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)