החלפת שם משפחה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם משפחה
    מאור
    10/09/2008

שלום, שמי מאור אבידן 09.03.1990 ברצוני לשנות את שם המשפחה מהשם אבידן לשם לוי (שם המשפחה הקודם של אימי). האם הדבר כדאי? במידה שלא, לאיזה שם להחליף? תודה, מאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שם משפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאור

ליאת יוגב
    11/09/2008

יש לך מפה נפלאה ומשום כך לא הייתי משנה , מה גם שבעקבות שינוי השם למאור לוי מתקבל מספר קרמטי , שאין סיבה לקבל אותו , קרמה 13 שיוצרת , תחושת חוסר שביעות רצון תקיעות ועוד כיום מפתך היא מספר גורל 4 שם מלא 8 שמשמעות הדבר גישה מעשית פרקטית אחראית רצינית ובוגרת מול צדדים יותר פתוחים שקיימים , מפה שיש בה מידה רבה של שאפתנות יכולת מיומנות טובה , לימים תגלה זאת , כישורים מיוחדים שיבואו לידי ביטוי , משום כך , אני לא רואה כל סיבה לשינוי השם לפחות לא לשם לוי ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה...

מאור
    11/09/2008

תחילה ברצוני להודות לך על היחס ועל הניתוח שנתת לי. מאוד שמחתי לקרוא שיש לי מפה טובה :P מסיבות אישיות אני מתכוון לשנות את שם המשפחה שלי בכל מצב מאבידן. היות ולוי אינו שם מתאים למפתי, עפ"י הניתוח שערכת לי, אשמח לקבל ממך יעוץ לשם משפחה אחר שכן מתאים לי. תודה מראש, מאור. נ.ב. פורום מדהים! תשובות לעניין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאור

ליאת יוגב
    11/09/2008

תודה על הפירגון , מעבר לכך , הבא כמה הצעות לשמות משפחה ואנסה לעזור לך ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו