לליאת יוגב שלום נא עצתך בבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לליאת יוגב שלום נא עצתך בבחירת שם
    ענת אפרים
    12/09/2008

היי ליאת ילדתי בת ב- 05.09.08 אנחנו מתלבטים בין השמות נוי לבין טל בעלי ממש מתחבר לשם נוי אני קצת פחות . אולי תוכלי לעזור לנו לקבל החלטה ? בתודה מראש שם משפחה אפרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת שלום

ליאת יוגב
    12/09/2008

מבין שני השמות אין ספק , שהשם נוי עדיף , גם כי קיימת בעייתיות מסויימת , שחייבת לציין גם אותה , אז כך , מספר הגורל של ביתכם הוא 6 , צמצום כל תאריך הלידה , מה שאומר צורך בבית משפחה אהבה . רגישות רבה , צורך בהרמוניה ועוד . כאשר השם נוי מקבל שם פרטי 3 והצירוף עם שם המשפחה הוא 19-1 מספר קרמה -תיקון על חיים קודמים , מה שאומר לא פעם תחושת עליונות , או לחילופין תחושת נחיתות , קורבנות תלות ועוד . כך גם מתקבל מהשם טל כי גם הוא נותן 3 ואם כך הצירוף שוב נותן 19-1 כשם מלא . אלא שהשם טל יוצר קונפליקט במקום מסויים בין ה-2 ל-1 שיוצר בעייתיות בין מה אני רוצה, מבחינה מקצועית (לימים כמובן ) האם אני רוצה לנהל או שיתוף פעולה , אז מה בוחרת . השם נוי יוצר מפה שיש בה צדדים של טוב לב והבנה , מול עולם פרטי עצמאי יחודי , וכן קיימים מספרים מאד דומיננטיים , עד כדי שאפשר לנחש , שמישהו מבינכם כהורים הוא מאד דומיננטי , מנהיג , שירצה שהילדה , שכל מה שצריכה הוא א ה ב ה , ישלח אותה קדימה להצלחה מירבית ... לשיקולכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה עזרת

ענת אפרים
    12/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו