מחלוקת בבחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מחלוקת בבחירת שם לתינוקת
    מיכל
    15/09/2008

שלום, אני צפוייה ללדת בחודש נובמבר (תל"מ 28.11) ובעלי נעול על שם מסויים "שקד". סבתי היקרה שהייתי קשורה אליה נפטרה לפני כ 3 חודשים ומאז חשתי צורך לקרוא לביתי על שמה. לסבתא קוראים שרה, ואני רוצה לקרוא לביתי שירה. אימי בטוחה שאני הולכת לקרוא לביתי על שם סבתי. בעלי לא אוהב את השם שירה ואומר שאני נעולה על השם הזה. סיפרתי לאימי על המחלוקת והיא אומרת לי לא לוותר. בעלי אמר שהוא לא יקרא לבת שלו בשם שהוא לא אוהב, הוא פתוח להצעות אך לא השם הזה. חשבנו על שם שני...שקד שרה..אבל אני אף פעם לא אהבתי שם שני, כי קוראים לה תמיד רק בשם אחד. מאוד חשוב לי להכניס את שמה של סבתי ולו רק בשביל אמא שלי. אנחנו במעין פלונטר, אשמח לקבל עצות. תודה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלוקת בבחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין- שם המשפחה הוא "נבו"

מיכל
    15/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    17/09/2008

ראשית , קיימת טענה האומרת שבחירת שם לתינוק נעשית על ידי אמא , כאשר אמא שלא מתחברת לשם של התינוק , לא פעם נוצר מצב של דאגת יתר ורגשות אשם בתהליך הגידול של הילד... מעבר לכך , כאשר אני מתייחסת לבחירת השם , אם השם השני לא מתכוונים להשתמש בו , אין לו כל חשיבות , גם כי הרבה מאד אנשים נוהגים לכבד אדם קרוב כזה או אחר , ולציין את השם השני בת.ז מה שמאד אפשרי , ההתיחסות שלי היא מבחינה נומרולוגית לצירוף המספרים , שלא תיווצר מפה קונפליקטית כזו או אחרת , נכון לכרגע , מבלי לדעת עדיין תאריך לידה , שני השמות , גם שירה וגם שקד טובים , כך שחשוב שנשתמע לאחר הלידה כדי לדייק בבחירה . להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו