מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחלוקת בבחירת שם לתינוקתמיכל15/09/2008
שלום, אני צפוייה ללדת בחודש נובמבר (תל"מ 28.11) ובעלי נעול על שם מסויים "שקד". סבתי היקרה שהייתי קשורה אליה נפטרה לפני כ 3 חודשים ומאז חשתי צורך לקרוא לביתי על שמה. לסבתא קוראים שרה, ואני רוצה לקרוא לביתי שירה. אימי בטוחה שאני הולכת לקרוא לביתי על שם סבתי. בעלי לא אוהב את השם שירה ואומר שאני נעולה על השם הזה. סיפרתי לאימי על המחלוקת והיא אומרת לי לא לוותר. בעלי אמר שהוא לא יקרא לבת שלו בשם שהוא לא אוהב, הוא פתוח להצעות אך לא השם הזה. חשבנו על שם שני...שקד שרה..אבל אני אף פעם לא אהבתי שם שני, כי קוראים לה תמיד רק בשם אחד. מאוד חשוב לי להכניס את שמה של סבתי ולו רק בשביל אמא שלי. אנחנו במעין פלונטר, אשמח לקבל עצות. תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין- שם המשפחה הוא "נבו"
מיכל15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליאת יוגב17/09/2008ראשית , קיימת טענה האומרת שבחירת שם לתינוק נעשית על ידי אמא , כאשר אמא שלא מתחברת לשם של התינוק , לא פעם נוצר מצב של דאגת יתר ורגשות אשם בתהליך הגידול של הילד... מעבר לכך , כאשר אני מתייחסת לבחירת השם , אם השם השני לא מתכוונים להשתמש בו , אין לו כל חשיבות , גם כי הרבה מאד אנשים נוהגים לכבד אדם קרוב כזה או אחר , ולציין את השם השני בת.ז מה שמאד אפשרי , ההתיחסות שלי היא מבחינה נומרולוגית לצירוף המספרים , שלא תיווצר מפה קונפליקטית כזו או אחרת , נכון לכרגע , מבלי לדעת עדיין תאריך לידה , שני השמות , גם שירה וגם שקד טובים , כך שחשוב שנשתמע לאחר הלידה כדי לדייק בבחירה . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)