גאיה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• גאיה
    גבריאלה
    16/09/2008

שלום,רציתי לדעת אם השם גאיה טוב?! שם משפחה יהיה בר-לב ,גאיה בר-לב.נשמע לי טוב... היא אמורה להיוולד בדצמבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבריאלה

ליאת יוגב
    17/09/2008

השם גאיה בר לב , מקבל מפה מאד יחודית שומרת חיץ והגנות שלא להתקרב , צדדים אינדבדואליים פרטיים מאד ... ועוד אוכל להשלים בהמשך לכשתיוולד , להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טוב?????או רע..???

גבריאלה
    17/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ליאת...

גבריאלה
    17/09/2008

בקשר אלי... אני חושבת לשנות את שם משפחתי ...ורציתי לדעת מה יותר טוב . נולדתי ב-18/04/1979 וחושבת לשנות את שמי מ -גבריאלה רוקנשטיין ל-גבריאלה בר-לב. תוכלי להדריך אותי בעניין....? תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבריאלה

ליאת יוגב
    18/09/2008

לגבי השם גאיה כששאלת האם טוב או רע ? אז ראשית חשוב לי יותר ובעיקר לציין את משמעות המספרים והצירופים ופחות מכך לתת ציונים , האם נראה לך אישית טוב העניין של פרטיות אינדבדואליות , ריחוק ? מה דעתך על שינוי שמך , צריך לבדוק יותר מהו השם הראשון שנולדת ? ובכלל למה לשנות ?? אבל אם תרצי , התקשרי 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גבריאלה
    18/09/2008

ליאת... לא נשמע לי משהו טוב ריחוק....רציתי משהו קליל ...חם,קשה מאוד לבחור שם...את חושבת שכדאי לחכות למועד הלידה ורק אז...?! לגביי...אני רציתי לשנות לשם משפחה של בן זוגי,אני מתחברת לשם בר-לב....זה נותן לי תחושה טובה,של טוב,של חמימות....השאלה אם זה יטיב לי??ולמה לדעתך לא לשנות? אני נולדתי עם השם גבריאלה.....והשם משפחה מאז ומתמיד -רוקנשטיין.כמו שכבר ציינתי אני נולדתי בתאריך 18/04/1979 בשעה 8:30 בבוקר בברזיל-סאן פאולו. אני אשמח מאוד אם תוכלי להעייץ לי.ואני מצטערת אם אני קצת נודניקית. לא נעים לי להציק לך בטלפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבריאלה

ליאת יוגב
    18/09/2008

ראשית לגבי השם לביתך , את צודקת לגמרי ... א. כי לא נשמע טוב מספרי ריחוק , ב. מאחר שחשוב לחכות ללידה , כדי לדעת את כל המפה ואז להתייחס בצורה נכונה יותר , הכיני שמות נוספים שיכולים להתאים לך . לגבייך , בעובדה שלא נולדת בארץ אלא בשפה אחרת , שמך לא מקבל בספרדית אותם מספרים כמו בעברית ומשום כך אין לי את מפתך הראשונה , על כל פנים מספר הגורל שלך הוא 3 המייצג צדדים ילדיים , יכולת ביטוי וכו . מספר קליל במיוחד על פי השם גבריאלה בר לב , המפה הופכת להיות מאד נוקשה אובססיבית ומדחיקה את הצד של ה-3 הקליל זורם חברותי פתוח , חשוב לדעת האם גם ביום יום הולכת עם השם גבריאלה ? כשמזמינה לשוחח איתי טלפונית , אין סיבה שלא יהיה נעים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו