הוספת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• הוספת שם
    מרסל
    22/09/2008

אני מעוניינת להוסיף לי שם. שמי הפרטי מרסל ת.ל 8.5.80 איזה שם מתאים מהשמות: אלה, נופר, רוית, מעיין, אשמח ליעוץ. בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם

מרסל
    22/09/2008

שם משפחתי הוא חלאויה\חלבי תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרסל

ליאת יוגב
    22/09/2008

מהו שם משפחתך , לא הבנתי חלאויה או חלבי ? לאיזה שם נולדת , ולמה את רוצה להוסיף שם ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מרסל
    24/09/2008

נולדתי עם השם מרסל, נקראתי על שם סבתי שעוד הייתה בחיים. אבל מכנים אותי בשם סלה לאחרונה נודע לי שסבתא שלי לא רצתה שיקראו לי בשמה, כי היא הייתה קצת מסוכסכת אם אמא שלי. וגם סבתא שלי הייתה חולה. מצבי הכללי לא כל כך טוב, אז לאחרונה אמא שלי פנתה לרב שאמר לה שהשם סלה הוא לא טוב וצריך לשנות. גם נורמולוגית שנפגשתי אתה אמרה שהשם לא מתאים לתאריך הלידה, הרב יעזור אבל רציתי להתייעץ כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר...

מרסל
    24/09/2008

לשם משפחה אני לא יודעת בדיוק כי בשנהם משתמשים, נראה לי שחלאויה הוא השם המקורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו