שירה או תהל???

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שירה או תהל???
    לי
    25/09/2008

נולדה לי בת ב06.9.2008 ביום שבת ב12 בלילה . אני מתלבטת בין השם שירה לבין השם תהל. רציתי לדעת האם ראשי תיבות של השם עם המשפחה הם חשובים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שירה או תהל???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך מהודעה קודמת

לי
    25/09/2008

לא ציינתי שהשם תהל נגזר מספר איוב. האם השם טוב?.בנוסף לתנוקת יש תאום. שנהם בפגיה אבל הלחץ הוא לתת שם כמה שיותר מהר לבת.לבן גם חשבתי על שם שמתקשר לאור. לעומת זאת שירה תושיה זה ראשי תיבות תש (מהמילה תש כוחי ) האם זה נכון להתסכל על זה כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

ליאת יוגב
    25/09/2008

מבין שני השמות , אין ספק , שהשם שירה עדיף , מאחר ומספר הגורל הוא 7 , מספר המציין כובד נוקשות ,מול זה השם שירה יוצר מידה של ריכוך ופשרנות , צדדים מבטאים יצירתיים , עם צד של תובנה רבה . ופשוט נהדר . השם תהל יוצר מפה כבדה נוקשה וגברית . אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה רבה

לי
    25/09/2008

תודה על התגובה המהירה . מה לגבי הראשי תיבות תש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    26/09/2008

אין ספק שיש משמעות גם לצירוף הנ"ל , אבל כשאני רואה מפה טובה , אני מעדיפה אותה על פני ההתייחסות לצירוף הבעייתי משהו , שיכול להיות ואולי גם לא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו