מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות לתאומייםלימור03/07/2007
היי נולדו לי תאומים ב30.11.07 בשעה 3 לפנות בוקר. אחד קראתי לו אורין. ולשני קראתי ליאם (לי אמא עם הניקוד סגול) לשם ליאם אני מאוד מחוברת וכשאמא שלי נפטרה החלטתיאחל שהילד הכא יהיה על שמה של אימי. ולאורין קראתי כך מכוון שמאוד אהבנו את הצליל. הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על התכונות של ילדיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי התבלבלת בתאריך הלידה...
ענת זנזורי04/07/2007לאמא של התאומים שלום
לדעתי התאומים שלך לא נולדו בנובמבר 2007 ,כי נכון להיום אנחנו רק ביולי, תחזרי אלי עם תאריך לידה מדוייק יותר
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
לימור05/07/2007הם נולדו 2006
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
לימור05/07/2007שמי לימור ובן זוגי אסי משפחה לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהי רגועה...
ענת זנזורי05/07/2007לימור שלום רב השמות של ילדיך בסדר גמור ,קחי בחשבון שאורין ילד קצת יותר משפחתי ורגשי וליאם ילד קצת יותר פטפטן.. שניהם ילדים מאוד יצירתיים במיוחד בחשיבה ובאופן מילולי, יש להם בתאריך הלידה קצת מכל דבר ולכן השילוב הוא בסדר ,מצד אחד הם קצת עקשנים ,אך מאידך במצבי לחץ הם יכולים להיות מאוד רגישים ועדינים ,אין לך מה לדאוג הכל בסדר
תודה לך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)