שמות לתאומיים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לתאומיים
    לימור
    03/07/2007

היי נולדו לי תאומים ב30.11.07 בשעה 3 לפנות בוקר. אחד קראתי לו אורין. ולשני קראתי ליאם (לי אמא עם הניקוד סגול) לשם ליאם אני מאוד מחוברת וכשאמא שלי נפטרה החלטתיאחל שהילד הכא יהיה על שמה של אימי. ולאורין קראתי כך מכוון שמאוד אהבנו את הצליל. הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על התכונות של ילדיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לתאומיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי התבלבלת בתאריך הלידה...

ענת זנזורי
    04/07/2007

לאמא של התאומים שלום
    לדעתי התאומים שלך לא נולדו בנובמבר 2007 ,כי נכון להיום אנחנו רק ביולי, תחזרי אלי עם תאריך לידה מדוייק יותר
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת

לימור
    05/07/2007

הם נולדו 2006

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

לימור
    05/07/2007

שמי לימור ובן זוגי אסי משפחה לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהי רגועה...

ענת זנזורי
    05/07/2007

לימור שלום רב השמות של ילדיך בסדר גמור ,קחי בחשבון שאורין ילד קצת יותר משפחתי ורגשי וליאם ילד קצת יותר פטפטן.. שניהם ילדים מאוד יצירתיים במיוחד בחשיבה ובאופן מילולי, יש להם בתאריך הלידה קצת מכל דבר ולכן השילוב הוא בסדר ,מצד אחד הם קצת עקשנים ,אך מאידך במצבי לחץ הם יכולים להיות מאוד רגישים ועדינים ,אין לך מה לדאוג הכל בסדר
    תודה לך
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו