שם לתינוק-הברית בקרוב....!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק-הברית בקרוב....!
    לימור
    28/09/2008

הי ילדתי בן בתאריך 23.09.08 ביום ג' בשעה 12:15 שמי לימור ושם בעלי יניב שם משפ' שמש. רציתי לדעת איזה שם מתאים יותר 1. ליאם 2. עילי אני מחוברת לשם ליאם, אשמח לדעת את המשמעויות. אודה לתשובה מהירה,הברית בקרוב.. תודה, וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק-הברית בקרוב....!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימור

ליאת יוגב
    29/09/2008

מספר הגורל של התינוק הוא 6 מספר המציין צורך במשפחתיות הרמוניה אהבה . השם ליאם שמש נותן מפה שלפיה הפנים כל כך זקוק לשיתוף אהבה הרמוניה , מול זה כלפי חוץ העולם יקלוט אותו חזק סמכותי נוקשה ... כלומר מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים . כמו שני עולמות שונים , צד המראה את הרגישות הרבה , הצורך בשותפות מול זה השם המלא הוא 1 המראה שאין ברירה אלא החיים ילמדו אותי איך להתמודד בלבדיות , בעצמאות בדרכי המיוחדת , גם אם הפנים כל כך זקוק לשותפות , כלומר תחושת תסכול בין הרצוי למצוי . השם עילי יוצר מפה הרמונית זוגית , סטנדרטית , מספרי 2 4 6 , יכול להיות טוב , גם כי אין מפה בלי בעייתיות , ואם כך , הכי זקוק לשיתוף וכאן השאלה עד כמה תמיד קל לי שם ?? בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

לימור
    29/09/2008

האמת שלא הבנתי ליאם נותן 9 ולא הבנתי את מה שרשמת אשמח להסבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

ליאת יוגב
    29/09/2008

נכון שהשם ליאם נותן 9 , אבל ההתיחסות היא מעבר למספר הגורל ולמספר השם הפרטי ועל כך פירטתי , אנסה שוב , מספר הגורל של התינוק הוא 6 - מה שמציין צורך באהבה משפחה הרמוניה , אך על פי השם המלא ליאם שמש , קיים מספר שם מלא 1 המייצג התמודדות מול החיים בעצמאות , גם אם אני מאד זקוק לתמיכה משפחתית , ואת כל שאר ההסבר ניתן לקרוא בשנית וללא ספק תוכלי להבין , במשמעות , של מי שמכירו מבחוץ לא יכירו במבפנים , כלומר, החוצה ישדר כוח סמכות רושם תיפקוד עצמאי , מול הפנים הכל כך רגיש , ואז כאילו נוצרות שתי עולמות , אלה שמכירים אותו מהחברה הרחוקה - שאליה יראה את הכוח הרב , מול אלה שיכירו אותו קרוב יותר ואז יראו את מידת הרגישות הענקית הקיימת שם ... מקווה שהפעם ברורה יותר ואם לא כך , התקשרי מחר 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו