בדיקת שם רוני לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שם רוני לבת
    אינה זלדין
    05/10/2008

אני ילדתי תאומים בן ובת ב-29.8.07 שמי אינה זלדין נולדתי ב-28.9.77 שם של בעלי אלכסנדר זלדין 13.12.73 לבן קראנו דניאל ולבת רוני. הרבה אומרים לי ששם רוני לא טוב לתת לבת. רציתי להתייעץ האם השם רוני מתאים לבת שלי, ואם לא אם אפשר להוסיף שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שם רוני לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינה

ליאת יוגב
    05/10/2008

אין לי מושג וידיעה שהשם רוני לא מתאים ולא טוב , אני מתייחס לשם בהקשר לשם המשפחה ולתאריך הלידה , ומה שמתקבל במקרה של ביתך הוא , שמספר הגורל שלה הוא 1 מספר המייצג יחודיות אינדבדואליות , עצמאות , כאשר קיימת חשיבה של רצון בלהגיע להשיג ולשאוף קדימה , מטרות כסף כדבר חשוב , מול זה השם המלא מראה על צדדים שבהם יכולת הרמונית נועם רב , גם אם קיימים צדדים יותר נוקשים במפה . ובכל זאת הרצון להרמוניה משפחתיות ועוד . אז לאמר טוב או רע , לא מתאים , יקח כמה שנים , עד שתוכל להתחבר לאמירות אלה שלי ... כי בילדות תוכלי לראות גם את החלקים הזורמים , קלילים סקרניים , בזכות השם הפרטי 5 = רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו