השם רעי-יעקב

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• השם רעי-יעקב
    דידו
    07/10/2008

הי זו שוב דידו. 2.10.08 בשעה 18:04 אנחנו חושבים על השם רעי יעקב (יעקב שם שני) שם משפחה סילברס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השם רעי-יעקב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דידו

ליאת יוגב
    07/10/2008

השם רעי יוצר מפה מדי רכה , וכן בעייה תקשורתית , השם רועי , לעומת זאת יכול להיות נפלא , יוצר מפה שיש בה גישה פרקטית מצד אחד , עשיה בגדול , תוך יכולת תיפקוד עצמאית , אחראית , ועוד , לכן ללא ספק , עדיף השם רועי , יעקב כשם שני ... בהצלחה , אלא אם כן קיימות אפשרויות נוספות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם שני

דידו
    07/10/2008

מאד חשוב לנו להנציח את זכרו של סבנו שנפטר השנה ולכן היינו רוצים לשלב יעקב/ישראל בשם הנולד.. אני לא כל כך מתחברת לשם כשם ראשון אבל זה אפשרי האם השם אורי(מלשון אור שלי) כשם ראשון מתאים? תודה לך ליאת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דידו

ליאת יוגב
    07/10/2008

השם אורי יוצר שם מלא 3 , מספר המייצג יכולת ביטויית ,כאשר מספר הגורל 4 - הוא לא מספר המראה צדדים מבטאים מילולית , ואם כך מה שה-3 יוצר מידה של ביטוי ויכולת להביע רגשות , אפשרות נהדרת לפתח את הצד של "ידים טובות" , מעבר לכך צדדים פשרניים ומרככים משהו את ה-4 שבגורל, ואם כך השם אורי בהחלט אפשרי , כאשר בוחרים שם שני , ולא מתכוונים שהילד יקרא כך , אלא השם כתוב רק בת.ז כדי לכבד אדם כזה או אחר , ההתיחסות בניתוח השם היא על פי השם הראשון בלבד , כלומר ההתיחסות שלי בניתוח השם היא על פי השם אורי . מעבר לכך אפשר בהחלט להוסיף את השם יעקב בת.ז. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו