מתן שם לזכר סבא

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מתן שם לזכר סבא
    ורד
    11/10/2008

אני אמא טריה לתינוקת בת שישה ימים, שסבא מצד אבא שלה נפטר לפני ארבעה חודשים מסיבוך של סרטן. לפני מותו הוא ביקש מאישתו שאם לא ישרוד נקרא לה על שמו שלומית. והוא לא שרד. אותי מפחיד לקרוא לתינוקת בשם שיש בו אסוציאציות של מוות ואובדן, השם מורכב מהאותיות שלום+מת ורק י' אחת כאילו מחזיקה אותו. בעלי נקרע ביני לבין הוריו וגם לי לא נוח עם המצב. אני רוצה לקרוא לה נועה, שם תמים וחף מאסוציאציות קשות. היא נולדה ב5.10.08 בשעה 09:05 בבוקר. אני חשבתי אם כבר אז כשם שני. נועה שלומית ויס מה דעתך, אודה לעזרה. ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שם לזכר סבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד

ליאת יוגב
    12/10/2008

בהתייחס להחלטתך , שלא לבחור שם שקרוי על שם אדם קרוב שנפטר , יש משהו נכון בגישה , שלא לבחור את השם לביתך המזכיר לך אדם שנפטר בטרם זמנו ,בשל מחלה . ואם כך מסכימה איתך , מעבר לכך השם שלומית ויס , מתוך הנחה שאת השם ויס כותבים ב י אחת בלבד, יש משהו לא נכון בלבחור בשם , מבחינה נומרולוגית , מאחר ונוצר מספר קרמה 19-1 מצבים קורבניים בתוך החיים , ומשום כך קיימת סיבה נוספת , שלא לבחור בשם ... מספר הגורל הוא 7 מיום לידה 5 , מספרים אי זוגיים , המייצגים פרטיות אינדבדואליות , השם המלא הוא 9 על פי השם נועה , ואם כך נועה ויס , יוצר מפה שיש בה חלקים מאד פרטיים יחודיים , תובנה רבה , צד פנימי הזקוק מאד לעולם המעמיק , דורש שלמות , מול זה תדרש להבנה נתינה למען האחרים . תקני אותי במידה ואת השם ויס לא כותבים כך . להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן ויס עם י' אחת

ורד
    12/10/2008

ותודה על תשובתך. האם שלומית כשם שני משנה משהו מהתשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שלומית כשם שני משנה את התשובה?

ורד
    12/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ליאת יוגב
    12/10/2008

את בהחלט יכולה להוסיף את השם שלומית , כשם שני , עבור ביתך , אין כל בעייה ,מתוך ידיעה ברורה שמדובר בשם שני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו