שמות ילדי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות ילדי
    ורד
    12/10/2008

שלום , יש לי שני ילדים ילדי דניאל שם משפחה גדג' נולד ב- 11/01/2005 בשעה : 01:07 וילדי ליאם נולד ב- 28/11/2007 בשעה 23:02 רציתי לדעת על השמות האם הם טובים לילדי ומה מסמל כל אחד מהם תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות ילדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד

ליאת יוגב
    12/10/2008

כמה מילים על ילדייך , דניאל , מספר הגורל שלו הוא 19-1 מספר המייצג יחודיות אינדבדואליות , עצמאות , לדעת ללכת על פי דרכו המיוחדת , אלא , שהמספרים האחרים הם מספרי 2-6 מספרים רגשיים , זוגיים סטנדרטיים , כמו לאמר ,יקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שדורשים ממנו ללכת בתלם ולהיות ילד טוב .. מה שסוגר , לא פעם , על המקום המיוחד שבו . מאחר ומספר הגורל הוא 1 , יש לחבר אותו למיוחדות שבו , לתת לו את המקום העצמאי והיחודי שאליו נועד להתחבר ... השם ליאם גדג , יוצר מפה שיש בה חלקים מאד זורמים , של אקשן עניין היסחפות מול חלק אחר , שאומר צריך לשקול לבדוק , מה פתאום להיסחץ ביתר , כמו לאמר , פחד מאיבוד שליטה . מי שיכיר אותו מבחוץ , בחלק המאד חזק , לא יכירו מבפנים בחלק המאד ר ג י ש , שקיים בו . מאחר ומספר הגורל שלו הוא 3 , לתת לו מקום לביטוי .. להישאר ילד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לילדי - בהמשך

ורד
    12/10/2008

האם השמות הם טובים לילדי לא פעם חשבתי להחליף אותם כי אמרה לי מישהי בטל' שדיברתי שליאם לא כול כך טוב כי ה- ם סופית של השם סוגרת ולגבי דניאל הוא ילד מאד מאד לחוץ ועצבני לא מוכן להקשיב מאד קשה איתו בחיי היום יום האם יש צורך לשנות את השמות האם הם שמות לא טובים לפי תאריכי הלידה והשעה וכו' אודה לתשובתך ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה

ורד
    24/10/2008

לתת לו את המקום העצמאי והיחודי מה זאת אומרת הוא ילד מאד עקשן מאד עומד על שלו הוא המחליט הוא השולט מאד קשה לי עם זה שהוא לא מקשיב בכלל האם השמות הם טובים לילדי דניאל וליאם או שיש צורך להחליפם להוסיף לפי תאריכי הלידה והשעה אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ליאת יוגב
    24/10/2008

אם תבחני את תשובותי לאחרים , אני ממש לא דוגלת בשינוי שמות , השמות נבחרו , השם הראשון שנבחר , משמעותו 80% מערך המפה של כל אחד מאיתנו וכמובן של ילדייך . כלומר אין סיבה לשנות שמות , כאשר מספר הגורל הוא 1 ברור הוא שהילד מאד חד משמעי אם החלטותיו , ברור הוא שדורש את מקומו המיוחד , עומד על שלו וכאן המקום לכם כהוריו להבינו בדרכו ובדרישותיו אלה , גם אם מנוגד לרצונותיכם , כפי שכתבתי הרצונות שלכם , שיהיה ילד טוב ונוח , וחונקים את מי שנועד להיות , כוונו אותו לתחומים יחודיים , תנו לו את מקומו המיוחד , תוך דגש לאינדבדואליות שבו . בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך .

ורד
    12/11/2008

תוכלי לתת לי בבקשה לתחומים שיוכלו לעזור לי עם דניאל כי ילד מאד עקשן, שולט, לא נותן שאף חבר או אח יגע בדבריו בוכה מהר מאד מתעצבן מהר ממש במצב יומיומי שזה מתסכל כל דבר הוא לא מוכן כמו:לאכול,לעשות אמבטיה,לשחק ביחד אפילו עם משפחתו, אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ליאת יוגב
    12/11/2008

מספר הגורל של בנך דניאל = 1 מ-19 מספר המציין שבעצם יש לשמור על היחודיות שבו על האינדבדואליות , מקום מאד פרטי אישי , צורך בלבדיות בדרכו במיוחדות שבו , כבדו אותו על כך , כאשר מתוך המפה אפשר לראות שהדרישות שלכם הורים , לימים מורים חברה סביבה , היא בכיוון שיתוף פעולה , להיות מתחשב משפחתית ועוד , מה שנקרא - מפת ח נ ק , כלומר , לא נותנים לו את הצד המיוחד שבו , כאשר זהו בעצם המספר שאליו בא להתחבר הכי ובגדול , זהו עולם הצרכים שלו , הדבר שיעשה אותו הכי מאושר , כמו לומר אני יודע את האני שלי , מה אני הכי רוצה , בלבדיות בעצמאות ועוד . כבדו את מקומו והכל יראה לגמרי אחרת .... לפעמים יכולה להיות בעיה תקשורתית , זה בעצם מראה ה-19 מה שנקרא קרמה , תיקון על חיים קודמים , מה שמדגיש שבעצם , יכול להרגיש בתחושת עליונות , אני מנהל את העניינים כאן , כשחשוב כאן ללמד אותו שלא להרגיש עליון ולא נחות קורבן , לדבר לתקשר בכל ממצב .... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו