שם לבת - גאיה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת - גאיה
    לינה
    13/10/2008

שלום, אני מאד אוהבת את השם הזה (מבחינת איך שהוא נשמע), אבל אין לי מושג מה המשמעות שלו. הלידה תהיה באפריל, ושם המשפחה שלנו הוא ארזי. אשמח לפירוש השם באופן כללי, והאם הוא מסתדר מבחינת שם המשפחה ותאריך הלידה. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת - גאיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאיה

ליאת יוגב
    14/10/2008

השם לינה ארזי , יוצר מספרים נוקשים , דרישות רבות שכנראה תהינה מצד , הורים מורים סביבה חברה , כך לפחות תקלוט מכולם ... צריך לראות השם ביחס לתאריך הלידה ולכן חשוב לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , עד הלידה ואז לבחון הכל . מה משמעות השם - לינה כידוע לי = שינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גאיה

לינה
    15/10/2008

הייתה פה אי הבנה. השם שלי הוא לינה. לבת אני רוצה לקרוא גאיה. אני מתעניינת לגבי השם גאיה. תאריך לידה משוער כרגע הוא 13/04/09 תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינה

ליאת יוגב
    15/10/2008

מצטערת על הטעות , השם גאיה ארזי מקבל מספרים הרמוניים , כאשר אין ספק שצריך לייחס אותם גם לתאריך הלידה , ואם כך נשתמע לאחר הלידה , (הכיני שמות נוספים , בכל מקרה , שתוכלי להתחבר אליהם )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו