בחירת שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שמות
    מיכל
    13/10/2008

ליאת שלום , יש לי שתי שאלות אחת עבור חברה והשניה עבורי לחברה שלי יש בן בן שנה ושלושה חודשים ,שמו עילאי נולד ב- 15.7.2007 הוריו :דיקלה 10.6.77 ומיכאל 6.4.78 שם משפחה פלאש . האם השם מתאים לילד ? אני בחודש חמישי וצפויה ללדת במרץ, יש לי בן . חמי נפטר לפני שנה ובעלי העלה את הנושא כי הוא רוצה שהילד יקרא , שם שני , על שם אביו . חשוב לי לציין כי אביו נפטר ממחלת הסכרת אחרי שסבל ממנה הרבה שנים וזכור לי תמיד כאדם חולני . באופן אישי , יש לי הסתייגות מקריאת שמות על שם אנשים שנפטרו בעיקר ממחלות , מה גם שמפריע לי לקרוא לילד שהגיע מהפריות ומאמצים רבים על שם מישהו שנפטר ממחלה , גם אם מדובר בשם שני ! אודה לך על עזרתך בנושא , כיצד הדבר יכול להשפיע על שם הילד ועתידו , גם אם מדובר בשם שני ? תודה חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    14/10/2008

השם עילאי פלאש , מפה שיש בה מידה רבה של אחריות , חשיבות רבה לבטחון מסגרת ויציבות , מול חלקים שיאלצו אותו במהלך הדרך , בהמשך אפשר יהיה לראות זאת , יאלץ להתמודד ולהיות עצמאי ,.. לשאלתך , בעיני אין כל חשיבות לשם שני , בעיקר כשלא נקרא , אלא רק נרשם , לא רואה כל בעייה בעניין , כלומר , בהחלט אפשר לרשום השם , כל עוד את משחררת עצמך מהדאגה והקשר שבין השם , לבין אבא של בעלך ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו