שם מתאים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם מתאים
    אורחת
    16/10/2008

שלום הומלץ לי לשנות את השם. ורציתי לדעת איזה שם תואם את תאריך הלידה שלי. השמות: נופר, מעין, הדס, צהלה. שמי הפרטי מרסל חלבי תאריך לידה: 8.5.80 תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורחת

ליאת יוגב
    16/10/2008

מספר הגורל שלך הוא 22-4 מספר המייצג ,מצד אחד צורך בבטחון יציבות , מידה רבה של אחריות , דגש לפרטים ועוד , מאחר ומדובר על מספר 22 - נאמר על מספר זה שקיימת באדם יכולת מימוש חלומות , עשיה בגדול וכריזמה , התחברי למקומות אלה והצליחי , לא מוצאת סיבה לשנות את שמך , ואם יש מי שממליץ לעשות זאת , שאלי מדוע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל

אורחת
    17/10/2008

מצב ריגשי שגרם לבעיות, חרדות , ביישנות, שפוגע בתפקוד היומי. בדר"כ קוראים לי סלה (קיצור של השם הפרטי). אני מוכנה רק להוסיף שם. אני קרויה על שם סבתי , כאשר היתה חיה היא לא רצתה שאקרא על שמה. רב אמר לנו שחשוב לשנות שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורחת

ליאת יוגב
    17/10/2008

אכן קיימים כאן מספרים חרדתיים , ובכל זאת השם הראשון הוא מרכיב חשוב באישיותנו , כמו לאמר 80% מערך המפה , זהו השם הראשון , שאליו נולדנו , אני אישית לא מוצאת סיבה להוסיף שם , יתכן שרב יוכל לייעץ לך טוב יותר ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורחת
    18/10/2008

תודה על היעוץ:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו