מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בוקר טוב ענת...טליה07/07/2007
שלום ענת,
שמי ליאורה, בעלי אורן ושם המשפחה שלנו הוא טל.
יש לנו 2 בנות -
סתיו
תאריך לידה: 27.09.02
כרמל
תאריך לידה: 19.02.05
אשמח לשמוע את התייחסותך
תודה,
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
טליה07/07/2007
בנוסף למידע על הבנות,אודה להתייחסות גם בנושא הרחבת המשפחה וגם בנושא התעסוקתי של בעלי...
תאריכי הלידה שלנו: שלי(ליאורה)- 30.12.77 של בעלי(אורן)- 05.02.75
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בפורום זה
ענת זנזורי10/07/2007ליאורה שלום
אין באפשרותי בפורום זה להיכנס להכוונה בנושא תעסוקה ,אשמח באם תצרי עימי קשר ואם ברצונך הינך יכולה לקבוע פגישה מסודרת ,ואז אוכל לתת לך מענה לגבי כל שאר הפרטים
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובנוגע לתשובותייך...
טליה10/07/2007הי ענת...
המון תודה על התייחסותך!!!!!
אם מעניין אותך פידבק בתגובה- סתיו היא ילדה נוחה בסה"כ, מאד סקרנית,רגישה חברותית ובוגרת. היא אוהבת להנהיג ולהיות במרכז, יודעת להתעקש אבל לא כמו אחותה הקטנה - כרמל מאד עצמאית, מאד מאד עקשנית ושובבה וכן - מנהיגה קטנה, כמו שאמרת.
למה התכוונת בבעיה עם השם של סתיו ?
תוכלי לענות לי בבקשה רק בנושא הבאת ילד נוסף? אני מתלבטת האם להתחיל "לעבוד על זה" כבר מעכשיו או להמתין מס' חודשים... להלן התאריכים שנית - סתיו טל 27.09.2002
ליאורה טל 30.12.77
תודה, תודה, תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב@יש לי שם שני...
טליה10/07/2007יש לי שם שני - מרים.
אני בטוחה שזה משנה, לפחות לגביי נכון???????
תודה,
ליאורה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שפיספסת את הפניות שלי...
ליאורה08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאורה
ענת זנזורי10/07/2007ליאורה שלום רב
כתבתי לך לפני כיומיים תשובה מפורטת וארוכה ...וככל הנראה המחשב לא קלט אותה
בכל אופן ,אינני רואה חוסר התאמה בולט מאוד ,קחי בחשבון שילדתך סתיו ,הינה ילדה עקשנית ,השמה לב לכל פרט ופרט ולפעמים אולי קצת קשה לך איתה ,כי היא גם מאוד "עונה" אם דברים מפריעים לה ,היא לא נשארת חייבת....
השם כרמל לפי תאריך הלידה מראה על ילדה שהיא מנהלת בנפשה, אומנם השם כרמל יעשה אותה מנהל עדינה ונחמדה ,אך עדין גם כרמל מאוד לא תאהב שיאמרו לו מה לעשות , היא נולדה להיות מנהלת
השמות די גבוליים , אם ישנה בעיה זה עם השם סתיו ולא עם כרמל
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)