עזרה בבחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוקת
    אורלי
    19/10/2008

שלום רב וחג שמח בשעה טובה נולדה לי אחיינית בשעה 10:10 היום 19/10/08 היא בת שניה. שם האב עופר פומרנץ 19.11.66 שם האם גלית גרץ פומרנץ 28.1.68 בתם הבכורה אליה פומרנץ 30.6.06. השמות שחשבו לתת לבתם החדשה הן: ליהי, ליהיא, אלמה ,שיראל אשמח לקבל את תשובתך. ... תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורלי

ליאת יוגב
    19/10/2008

האם שם המשפחה של התינוקת הוא פומרנץ ? השם ליהי ממש לא מומלץ , גם כי יוצר מפה קרמטית - תיקון על חיים קודמים , וכן מפת חנק . כאשר התינוקת נולדה למספר גורל 3 מספר המייצג ביטוי קלילות זרימה חברותיות , יצירתיות ואם כך חשוב לאפשר לה כל זאת ולחבר אותה למקום היותר קליל , ומה שנקרא להשאירה - ילדה לתמיד . ליהיא - מפה שיש בה חלקים זורמים יחודיים , חברותיים , מלאי אקשן ועניין , אלא שכלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות מאד סטנדרטית , מה שנקרא ילדה טובה , עד כדי שתאמץ זאת להיות חלק מדרכה , ואז יש כאן מפה שאפשר לומר עליה - פחות קבלה עצמית . ולכן בעייתי משהו . השם שיראל , יוצר מפת חנק , הפנים 3 ילדה מול המספרים האחרים שהם 8 , המייצג גישה פרקטית מעשית שאפתנות ואז עד כמה ניתן לי ללכת אם הילדה שבי ?? אבל מבין כל השמות - המועדף ... השם אלמה -מפה רכה רגישה , כשכלפי חוץ פחות רצון להראות לעולם את הצדדים הפגיעים ורגשיים , כמו לאמר אני חייבת להראות לעולם עד כמה אני חזקה עוצמתית , מרשימה , ושאף אחד לא יראה שאני כל כך ר ג י ש ה . אם קיימים עוד אפשרויות לשמות , הציעו ואעזור לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות בבחירת שם לבת

אורלי
    20/10/2008

ליאת בוקר טוב תודה על המענה. אכן, שם המשפחה של התינוקת פומרנץ!!! העברתי לאחותי את האינפורמציה. לאחותי מאוד חשוב לה שהיה קשר חזק וטוב בין האחיות. שוב תודה וחג שמח אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו