האם השם מתאים לי?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• האם השם מתאים לי?
    אסתר
    19/10/2008

היי אורלי תודה על התגובה אז ככה קוראים לי אסתר שם משפחה מרי נולדתי בארץ תאריך לידה16.6.1992 האם השם מתאים לי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם השם מתאים לי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתר

ליאת יוגב
    19/10/2008

האם אפשר להבין שתאריך הלידה שלך הוא 16.6. בתחילה כתבת 15.6 , לגבי ה-16.6 מפתך מוכיחה על מספר גורל 7 מיום לידה 7 , מה שמדגיש עומק , חכמה ידע למידה , זהו היעוד והשיעור שאליו צריכה להתחבר , כדי להרגיש מאושרת ... מספרי המפה מראים על צדדים חרדתיים מצד אחד . מתוך מקום של דרישה לשלמות מצד אחד ורגישות אדירה ,כשהכל כל כך פגיע ורגיש ... מפה שיש בה צדדים מופנמים , מול זה עד כמה לא אוהבת להראות לעולם את הצדדים הכל כך סגורים ואם כך , הולכת עם החלקים היותר פתוחים ,ומאמצת זאת לדרכך . צדדים אחרים , החלק הפנימי הכל כך זקוק לפרטיות לאינדבדואליות , מול זה נדרשת מהסביבה כולה להבנה נתינה עד כדי הקרבה , ואז עד כמה ניתן לך המקום שלך אם העולם הפנימי יותר ? התחברת לניתוח ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו