שם לבת ראשונה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת ראשונה
    עירית סויסה
    19/10/2008

שלום לי קוראים עירית נבט סויסה וכמו שאתם רואים קשה לי קצת לקבל את שם משפחתו של בעלי אבל לילדיי לא תהינה ברירה בכל אופן אני בחודש השישי להריוני יש לי בת בבטן ואני חושבת מעכשיו על שמות לבנות.....והאמת חשבנו על שם ששנינו נאהב ואז אמרתי לעצמי ש"נאהב" זה שם מיוחד גם מלשון אהבה גם מדבר עתידית שכל החיים נאהב לאו דווקא אני ובן זוגי אלא כל העולם יתרה מזאת זה שם חיובי שמשרה עליי הרגשה טובה אבל משפחתי היא סויסה ופה הבעיה כמו כן אני לא יודעת אם השם בסדר מבחינת נומרולוגיה וכו אשמח אם אקבל את תשובתכם תודה רבה עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירית

ליאת יוגב
    19/10/2008

כל שם שתבחרי יכול להתקבל , אם את שלמה עם השם , רק חישבי על הילד , האם יסתדר עם השם? על כל פנים כיתבי לי מהו שם המשפחה שאליו התינוק אמור להיוולד , והכי נכון לבדוק הכל כאשר יוולד , חשוב להכין יותר מאשר שם אחד , כי לפעמים קורה והמפות הן קרמטיות (תיקון על חיים קודמים) מה שיוצר קושי , לחיים אלה . או מפות קונפליקטיות , ולכן כדאי להתחבר ,כאמור , יותר מאשר לשם אחד ... להשתמע לאחר הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו