שם בני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם בני
    מיטל
    22/10/2008

היי ענת יש לי תינוק בין שנה, שמו שוהם דוד בן למיטל וערן זרזר, נולד בתאריך: 15/6/207. רציתי לדעת האם השם מתאים לו ומה מסמל? שאלה נוספת ברשותך אני לא משתמשת בשם דוד לעיתים קרובות האם זה בעייתי ועלי לקרוא לו כך? נ.ב: זה ע"ש סבי שנפטר תודה רבה על תשובתך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם בני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטל

ליאת יוגב
    25/10/2008

פחות חשוב לקרוא לילד בכל השם , רק השאלה האם הבחירה היתה שוהם דוד , או שהתכוונת לבחור לבנך , את השם שוהם ולהוסיף דוד , על שם ?? אתייחס לשם שוהם בניתוח המפה , אך תקני אותי אם טעיתי . מספר הגורל של בנך הוא 3 מספר המייצג , רגישות רבה צדדים ילדיים , מבטאים יצירתיות אפשרית במיוחד , נולד ליום לידה 6 -15 כמו לאמר הפנים שלו מאד רגיש , קיימים צדדים שהם מאד פעלתניים אקשן , עניין היסחפות , מול צד של שיקול דעת וזהירות , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת אם כל האוהה .. אפשרות אחרת בלהבין את מפתו , מי שיכירו מבחוץ , לא יכירו מבפנים , כאשר הפנים מאד רגיש פשרן , מול זה כלפי חוץ ישדר המון חוזק כוח , מטרתיות , שאפתנות , כמו לאמר , שתי פנים לאישיות . ושוב , תקני אותי האם הבחירה היא לשם שוהם דוד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוהם

מיטל
    26/10/2008

קודם כול תודה רבה ענת, לא טעית הבחירה הינה שוהם והחלטנו להוסיף דוד (כבוד לאמא שלי...).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו