ואווו

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ואווו
    מאיה
    23/10/2008

שוב אני... אמא של מאיה ואיתי נולדו ב 30.04.08 לגבי הוספת שם משפחה - מיועד לאיתי ניתוח וחשבתי אולי בכל זאת זה ישנה לו קצת את החיים לטובה גם בכלל לשנינו מאז הלידה יש דברים קצת תקועים....אין מצב רוח כמו פעם, הדירה לא מתאימה, אין חשק לעבודה ועוד' לכן חשבתי שאולי זה יכול לעשות טוב לכולם לשאלה על השמות שנתתי היינו אחרי לידה חודש בבית חולים, עשינו לאיתי ברית רק חודש וחצי אחרי הלידה ותמיד היתה הרגשה שצריך כבר לתת להם שמות שאנחנו לא יכולים ללכת לפגיה למשל לדבר עליו ואליו ללא שם התייעצנו עם דתיים שהיו בבית חולים ואמרו לתת כבר שם אבל לא לפרסם ברבים עד הברית וכך עשינו. תמיד שהתייעצתי בהריון ( כשהיה לי מלא זמן ) אמרו לי שצריך את תאריך הלידה ואחרי הלידה הייתי חודש בבית חולים ולא ממש היה זמן להיכנס לאינטרנט בחרנו את השמות מתוך השמות שהיו במהלך ההריון ומתוך ההרגשה שהיתה לנו באותו זמן נתון. אם רק הייתי מכירה את הפורום הזה אז... :) לגבי הניתוח שלך לגביהם נראה שממש קלעת. כאילו אני יכולה לראות עליהם שככה יהיה האופי. כבר מעכשיו נראה שהם מגבשים אופי כזה... האם זה הגיוני בגיל כ"כ קטן לראות את זה כבר עליהם? לגבי איתי רשמת נורא מעט יחסית למאיה :) את רואה מה לגבי הבריאות? הוא צריך לעבור ניתוח לב בקרוב ואני נורא מודאגת. תודה רבה לך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ואווו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

ליאת יוגב
    24/10/2008

דברי איתי לאחר צאת השבת , אנסה לבחון הדברים שוב . 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו