שמות ילדים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות ילדים
    מיטל
    23/10/2008

יש לי 2 בנות ואשמח לשמוע פרטים אודות שמן. ביתי הגדולה שהיא בת שנתיים ו-11 חודשים שמה ליאם מזרחי נולדה ב-14.12.05 בשעה 18:26 ותינוקת בת 3 חודשים בשם אגם מזרחי נולדה ב-23.7.08 בשעה 1:33 שם ההורים מיטל ואיל מזרחי. אשמח לקבל קצת פרטים על 2 הבנות כולל בחירת השם וכל מה שיש לומר בעניין. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטל

ליאת יוגב
    25/10/2008

כמה מילים על ילדייך , ליאם - מספר הגורל הוא 6 המייצג , צורך מאד גדול באהבה הרמוניה ,משפחתיות המון רגישות שקיימת , מול זה , קיים צד של אחריות רבה , מול עד כמה חשוב לי להישאר עדיין ילדה , קלילה זורמת , חברותית תקשורתית , צדדים שקיימים בה , ללא ספק . צד אחר איפיון של ילדה טובה , הולכת בתלם ,מול חלק אחר שבו זקוקה להרבה עניין , ,אז אם מה הולכים , האם אם החלק המאד סטנדרטי ? או אם הצד המיוחד הזקוק לעניין ריגושים ? אגם - מספר גורל 13-4 מספר המציין , צורך במסגרת בטחון יציבות , גם כי יום הלידה הוא 5 - דבר היוצר קונפליקט מסויים , בין הצד המאד מובנה לבין הצד הזקוק לעניין ריגוש , הפנים שזה ה-4 יש בו מידה של נוקשות , מול זה דרישות , מהחברה סביבה הורים מורים , דרישות להתפשר באופן מיוחד , כמו לאמר , לא לקבל את מי שאני בצדדים המאד נוקשים, שיכולים לאפיין אותה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו