החלפת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם
    יעל
    26/10/2008

בני עומר נולד ב16/02/08 ביום שבת בשעה 12:30 בצהריים ,שם המשפחה כרמלי . עברו שמונה חודשים מאז הלידה ועדיין אינני מצליחה להתרגל לשם. ברצוני להוסיף לו את השם ליבי .האם השם הזה טוב יותר ומתאים יותר מעומר? והאם ניתן להוסיף/להחליף את השם כל כך הרבה זמן לאחר הלידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    26/10/2008

ראשית , השם הראשון שאליו נולדנו = 80% מערך המפה , כך שגם אם תשני את שמו של בנך , לא אוכל להתעלם מהמפה הראשונה שאליה נולד . חשוב שאמא תתחבר לשם , ואם אכן לא מתחברת , אפשר בהחלט לשנות . אנסה להדגיש את משמעות השם עומר כרמלי , ובכן מספר הגורל של בנך הוא 1 מיום לידה 7-16 כלומר , צדדים מאד יחודיים , אינדבדואליים , פרטיים , כאשר ציר עולם הצרכים בכלל , הוא בלבדיות בפרטיות ... מול זה כלפי חוץ יציג עצמו כמישהו אחר , כמו מי שהולך בתלם , מאד סטנדרטי ,"ילד טוב" כלומר , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , צד אחר של המפה , מפה מאד בוגרת - (מעבר לעובדה , שמדובר בילד חכם במיוחד), לעומת זאת השם ליבי , יוצר מפה שיש בה חלקים שכל כולו מתחבר לאינדבדואליות שבו , בלי צורך להראות גם צדדים אחרים באישיות , כמו לומר , מתחבר כל כולו לאני שלו , שלשם יש לכוון אותו בשל מספר גורל 1 - שמשמעו , אני שלם , בזכות עצמי , נשען על האמת שלי , היחודיות שלי ועוד .. זהו בגדול ניתוח מפתו של עומר , לא להוסיף שם , אלא אם תמצאי בכל זאת לנכון , בעיני , אפשרי בהחלט לשנות , לליבי . כששוב , השם הראשון בעל משמעות , והשם האחר - במקרה הזה , ליבי , תלבושת חדשה שקיימת וילך איתה .... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו