שם לילד עם עיכוב התפתחותי חמור

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילד עם עיכוב התפתחותי חמור
    אני
    09/07/2007

שלום רב
    בני נולד ב 23.6.05
    שמו מעין (עם י אחת)
    מאז היוולדו הוא היה בבדיקות שונות, כמעט נחנק באמצע הלילה מהתקף סטרידו, עבר ניתוחים ובדיקות בהרדמה
    התחיל ללכת ולזחול מאוחר , יש לו בעיות במוטוריקהעדינה וכיום מצבו לא טוב - הוא לא מדבר כלל ולא מצביע
    יש חשש לפיגור שכלי

הייתי רוצה לבדוק אם שמו מתאים לו והאם הוא מסביר את הקשיים הרבים שלו מאז היוולדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שזקוק להרבה מרחב תנועה

ענת זנזורי
    10/07/2007

ראשית מאוד קשה לי לשמוע את הדברים הללו ואני מאוד מקווה שהדברים יסתדרו, לגבי שאלתך, מלבד תאריך הלידה של הילד ,אני צריכה אפילו יותר את תאריך הלידה שלך ושל בעלך על מנת שאני ארה את התמונה בשלמותה.
    תראי רואים שמעין הוא דווקא ילד מאוד אנרגטי הזקוק להמון מרחב ותנועה ,אני מקווה שאת לא מגבילה אותו מבחינת מרחב כי אז יכולהלהיות בעייה, מעין אינו ילד של לול ,ככל שתהיה לו סביבה פתוחה ורחבה כך יהיה לו יותר טוב מבחינה התפתחותית
    עדין אני ממתינה ממך לתאריכי הלידה שלכם
    תודה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כל כך צודקת! זה מאוד נכון

אני
    10/07/2007

אנחנו גרים בקיבוץ ויש לו מספיק דשא בריכה ומרחבים
    בעלי נולד ב 5.6.74
    ואני 15.4.76

ממתינה בקוצר רוח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת מנסה להעלות שוב את השאלה

אני
    16/07/2007

הנתונים שביקשת בגוף ההודעה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו