מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בחירת שם לפני בריתלילך29/10/2008
שלום רב בננו נולד ביום 23/10/08 בשעה 16:25 שמנו לילך וגיא שבת. (אני עדיין עם שם משפחה קודם בשם: זוהר והוספתי את שם משפחת בעלי שבת "זוהר שבת") חשבנו על השם עמית , אין לנו אופציות נוספות. נשמח לשמוע את דעתך. מחר הברית ולכן זה ממש דחוף (נודה לך) יתכן שיהיה שם נוסף (על שם אחד הסבים) האם זה רלוונטי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב30/10/2008שם שני פחות רלוונטי , כאשר האפשרות היא רק עמית , בעייתי משהו , על פי השם עמית שבת , מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל הוא 7 וכן השם המלא =7 כלומר 70% מערך המפה שווה אותו מספר , המספרים האחרים הם 1 , שתואם מאד ל-7 ואומר צדדים אינדבדואליים , מה גם שהשם עמית גם הוא 7 כלומר צדדים פרטיים יחודיים אינדבדואליים , טוב לי בלבדיות באופן מיוחד , אלא , שכלפי חוץ ברושם שירצה להראות לעולם החיצוני , בהכרות ראשונית יהיה חשוב לו להיראות הרמוני משפחתי , כמו לאמר , לומד שהעולם לא אוהב אותי כפי שאני בצדדים המאד פרטייים שבי ואם כך חייב לאמץ לעצמי ולהראות מאד משפחתי והרמוני , ואם כך מה שנקרא פחות קבלה עצמית , עד כמה עמית יאהב את עמית ?? השם עמית שבת זוהר - מקבל מפה שמצד אחד אפשר לחבר אותו מאד לרוחניות , מיסטיקה כאופציה , מספרי 7 9 11 , מול זה אפשר לראות את המפה בהיבט של פחד מאיבוד שליטה , כי צורת החשיבה אומרת 2 -11 ה-2 בכיוון הזוגי , מה פתאום ללכת אם הצדדים המאד פרטיים שבי 7 9 חייב זוגיות שיתוף הרמוניה , ואם כך ,קיים כאן מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ... אז לבחירתכם ... מקווה שלא סיבכתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)