מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבניגילית29/10/2008
שלום ילדתי בן בתאריך 26/10/2008 בשעה 5.36 לפנות בוקר אני מתלבטת בין השמות : קורן , שלו, סתיו, אני נולדתי ב01/09/1970 ושמי גילית ובעלי נולד ב22/12/1966 ושמו אהרון אני רוצה לתת גם שם שני את שמו של אבי ז"ל דוד . שם המשפחה גרייבס בתודה גילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילית
ליאת יוגב30/10/2008מספר הגורל של בנך הוא 1 - נכון יותר 10 - שמשמעות הדבר קרמה חיובית , גם אם עובר דברים לא תמיד קלים , יהיה תמיד משהו שיחלץ אותו .... דרך אנשים ועוד , 1 כמספר גורל - למקום של יחודיות אינדבדואליות עצמאות , השמות שלו וסתיו , שניהם מומלצים במיוחד , אלא שקיים הבדל בין השניים , השם שלו יוצר מפה מאד שאפתנית מנהיגותית , חזקה שורדנית ופרקטית , מטרות שאיפות וקדימה . השם סתיו יוצר מספרים שכולם מספרים אי זוגיים , המייצג אינדבדואליות אך גם חלקים יותר רכים פשרניים , מבטאים ויצירתיים . נפלא בפני עצמו , לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילית
ליאת יוגב30/10/2008תיקון טעות , חישבתי את סתיו כמספר 7 וטעיתי , מתוך הידיעה ש-7 נותן סתו , טעות שלי... בעצם אם תכתבו את השם סתו , באופן הזה - מה שנקרא ללא י , עדיף בהחלט , ואז מתקבלת המפה שתיארתי למעלה ... מול זה בשם סתיו עם י , קיימים צדדים של מנהיגות , תוך גישה מעשית אחראית , רצון לבגדול , וגם זו אפשרות לא רעה , אבל לא המשמעות שציינתי למעלה ... מקוה שברורה מספיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)