שם לבת נולדה ב-10.10.08 -סיגל

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבת נולדה ב-10.10.08 -סיגל
    דנה
    30/10/2008

שלום אנחנו סיגלית ויחיאל עמרן בתנו נולדה ב-10.10.08 שעה 17:00 מאוד מטלבטים בשמות: יהלי, דריה, פריאל, סול, מיה, רימון כבר בת 3 שבועות ללא שם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבת נולדה ב-10.10.08 -סיגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל

ליאת יוגב
    31/10/2008

מספר הגורל של ביתכם הוא 3 מספר המייצג , צדדים ילדיים , זרימה חברותיות יכולת ביטויית , ושיעור באופטימיות שמחה ... כאשר מבין כל השמות שהצעתם , השמות היותר מומלצים הם דריה פריאל השם דריה נותן מפה שגם השם המלא 3 , מול צדדים משפחתיים הרמוניים , מפה הרמונית . השם פריאל מקבל מפה שיש בה צדדים רגשיים ונשיים , (שקיימים ללא ספק , גם במפה של דריה),כשאפשר גם לראות שלמרות הצדדים הכל כך רגישים שקיימים בה , כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות מאד פרקטית מעשית אחראית , ופחות רגש ... ואולי משהו שיכול לאמר פחות קבלה עצמית ,כי למה לא אוהבת להראות לעולם , ברושם החיצוני את כל הצד הרגשי שבי , מספר שמראה על מעצור רגשי וחייבים להראות החוצה את הצדדים היותר מעשיים ... כמו לומר , למדתי שהעולם לא יקבל אותי בצדדים המדי רגשיים שבי , ... אז לשיקולכם בין דריה לבין פריאל . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל...

דנה
    04/11/2008

אני ובעלי לא מגיעים להסכמה מה לגבי השמות הללי נריה ליבי שי-לי שם המשפחה עמרן תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל

ליאת יוגב
    04/11/2008

מבין השמות הנוספים שהצעת , השם היותר מומלץ הוא הללי , כאשר קיימת כאן מפה הרמונית במיוחד, רגשית ונשית ונפלאה השם ליבי לא מומלץ , השם נריה - מפת חנק , שיוצר מצבים של חנק בחיים ... השם שי לי גם כן , אבל בצירופים שונים ובכל זאת פחות מומלץ , כי מקבל גם מפה שיש בה מצבים של תסכול , בין הרצוי למצוי , כשחלק הוא רגש וחלק אחר האומר חייבים להיות חזקים שורדניים . ואם כך יוצר מצבים של תחושת תסכול ולמה לאחרים מצליח ולי פחות מכך ... אז משום כך מכל השמות השם המומלץ יותר - ה ל ל י . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו