מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתמיכל02/11/2008
שלום ליאת, ראשית כל תודה על עזרתך, אני עומדת ללדת, תל"מ 28.11.08. האם השם "שיר" (ע"ש סבתא שרה שנפטרה לפני 4 חודשים וחיה עד גיל 93) הוא שם טוב לילדונת שעומדת להיוולד? שיר נבו (חדב) נבו (חדב) זהו שם המשפחה. חדב= חוכמה דעה בינה- מורשת של בעלי. תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ליאת יוגב02/11/2008אני מבינה ששם המשפחה אמור להיות נבו , לא הבנתי האם השם חדב הוא חלק משם המשפחה , על כל פנים , במידה והשם שיר נבו , ממש לא לבחור בו , מאחר ומקבל שם מלא 19-1 שזהו מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה ... כך שאולי שירה נבו , אפשרות שיכולה להיות טובה יותר , רק צריך לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , היי איתי בקשר לאחר הלידה . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי שם המשפחה
מיכל03/11/2008ראשית כל תודה, שם המשפחה הוא "נבו חדב" ולא "נבו". כלומר "שיר נבו חדב" ולא "שיר נבו". האם עכשיו זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליאת יוגב03/11/2008גם על פי השם שיר נבו חדב , מתקבלת מפה שבה מספרים יותר נוקשים , כאשר עדיין ידוע תאריך הלידה , ובכל זאת .. השם שירה , לעומת זאת מספרים יותר רכים , ברור לי שזו לא הבחירה ובכל זאת זו אפשרות ... נדבר לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...עוד שאלה
מיכל03/11/2008האם השילוב בין השם הפרטי למשפחה אינו טוב, או רק השם הפרטי שיר? האם יש קשר לתאריך הלידה? במידה וזה לא יהיה תאריך הלידה ייתכן והשם יהיה טוב? פשוט שירה לא בא החשבון...וחשוב לי לקרוא ע"ש סבתי שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.
מיכל03/11/2008ליאת, שמי מיכל נבו חדב לבעלי קוראים ערן דב נבו חדב- הוא הוסיף לשמו את השם של סבו ז"ל דב לפני 3 שנים. האם יש קשר בין שמות הורים לתינוקת? אולי עכשיו שיר נבו חדב יראה טוב יותר?(: אני מנסה למצוא פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)