מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם ותאריך ללידה קיסריתמירה06/11/2008
שלום רב, אני צריכה ללדת עד ה 26/3/2009 וחשבתי על תאריך 23/3/2009 , אני רציתי לשאול לדעתך לגבי התאריך וזקוקה לעזרה בבחירת שם מתאים. רציתי לדעת תחילה איזה מספר מתאים לתאריך לידה 23/3/2009 , כמו כן אשמח לרעיונות לשם שיש לו קשר כלשהו לתנ"ך והוא מתאים לתאריך הנ"ל תודה רבה מירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירה
ליאת יוגב06/11/2008לא זו דרכי לבחור שמות לתינוקות , כאשר עדיין לא ברור סופית תאריך הלידה , אני לא נוהגת לייעץ באיזה מספר השם צריך להיות , את אמורה להציע שמות ובדרך זו אוכל לענות לך , מבין כל השמות, מהו השם המומלץ יותר כאשר מבין תאריכי הלידה , לא לבחור את ה-23.3.2009 . להשתמע לאחר הלידה עם הצעות של שמות ותאריך לידה מדוייק ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא לבחור בתאריך 23/3/2009
מירה07/11/2008חשבתי שמס' גורל 1 ויום לידה 5 זה בסדר? אז יש לך רעיון לתאריך טוב יותר , אני מאד אודה לך מירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירה
ליאת יוגב08/11/2008החישוב נעשה כך 23.3.2009 =19-1 מאחר ש - 2009 נותן 11 +3+ 5 ואם כך מתקבלת תוצאה 19 משמעות הדבר מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים ובחיים אלה מצבים של קורבנות , ואם כך במידה ותוכלי באמת לבחור תאריך , רצוי לא לבחור את אותו יום ... פחות נוהגת להחליט תאריכי לידה ...כך שאם בכל זאת רוצה להיוועץ , התקשרי סמוך יותר ללידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)