שם מתאים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם מתאים
    קובי
    12/07/2007

בתי בת השלוש נקראת מיי
    נולדה בתאריך: 24 מאי 2004
    (לא טעות כתיב ככה אנחנו מבטאים וכותבים את שמה)

בת ה-12 נקראת אם-לי
    נולדה בתאריך 01 ינואר 1995

בת ה-13 נקראת רבקה
    נולדה בתאריך 22 אוקטובר
    1993

האם לדעתך קיימת איזושהי בעיה או שהשמות מתאימים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם מתאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה את לא עונה?

קובי
    14/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משפחתיות ייתר

ענת זנזורי
    16/07/2007

קובי שלום רב
    לצערי אצטרך לדחות כעת את השאלה בטענה שאינני עונה על שאלות של כל בני המשפחה בשאלה אחת ,ותאמין לי זה מניסיון, אנא ממך תשלח את השאלה לגבי כל אחת מהן ואני אשמח לענות לך
    בינתיים אני הענה לך על מיי ,מיי הינה ילדה סופר סופר משפחתית, ריבוי מספרי ה 6 בתאריך לידתה הופך אותה לילדה שמאוד תאהב את הסביבה הביתית וכן את הקרב של אמא ואבא , לדעתי נוכחות של 6 אחד בתאריך לידה כבר מספיק ועושה את העבודה (דרך אגב אין לי ספק שהיא תהיה אמא נפלאה) בכל מקרה הלכתם צעד אחד יותר מידי לדעתי וגם קראתם לה מיי ,המסתכם בגימטריה גם במספר 6 ,לדעתי פשוט תצפו שהילדה תרצה להתחתן בגיל יחסית צעיר זו ככל הנראה תהיה שאיפתה ,בכל מקרה עד אז היא זקוקה להמון אהבה ,חיבוקים והרמוניה בבית
    תודה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו