מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם מתאיםקובי12/07/2007
בתי בת השלוש נקראת מיי
נולדה בתאריך: 24 מאי 2004
(לא טעות כתיב ככה אנחנו מבטאים וכותבים את שמה)
בת ה-12 נקראת אם-לי
נולדה בתאריך 01 ינואר 1995
בת ה-13 נקראת רבקה
נולדה בתאריך 22 אוקטובר
1993
האם לדעתך קיימת איזושהי בעיה או שהשמות מתאימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את לא עונה?
קובי14/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחתיות ייתר
ענת זנזורי16/07/2007קובי שלום רב
לצערי אצטרך לדחות כעת את השאלה בטענה שאינני עונה על שאלות של כל בני המשפחה בשאלה אחת ,ותאמין לי זה מניסיון, אנא ממך תשלח את השאלה לגבי כל אחת מהן ואני אשמח לענות לך
בינתיים אני הענה לך על מיי ,מיי הינה ילדה סופר סופר משפחתית, ריבוי מספרי ה 6 בתאריך לידתה הופך אותה לילדה שמאוד תאהב את הסביבה הביתית וכן את הקרב של אמא ואבא , לדעתי נוכחות של 6 אחד בתאריך לידה כבר מספיק ועושה את העבודה (דרך אגב אין לי ספק שהיא תהיה אמא נפלאה) בכל מקרה הלכתם צעד אחד יותר מידי לדעתי וגם קראתם לה מיי ,המסתכם בגימטריה גם במספר 6 ,לדעתי פשוט תצפו שהילדה תרצה להתחתן בגיל יחסית צעיר זו ככל הנראה תהיה שאיפתה ,בכל מקרה עד אז היא זקוקה להמון אהבה ,חיבוקים והרמוניה בבית
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)