ייעוץ לגבי שמות לתאומים שלי!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי שמות לתאומים שלי!
    נורית
    11/11/2008

שלום!שמי נורית ונולדו לי תאומים בתאריך 24/5/08>קראתי לבכור הראל והוא נולד ב שעה 1:52 ולאחיו קראתי לו יהונתן. אשמח לקבל ייעוץ לגבי השמות:הרם מתאימים להם?מה הכוח של השמות? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורית

ליאת יוגב
    12/11/2008

מספר הגורל של התאומים הינו 3 , מספר המציין צורך בביטוי יצירתיות חברותיות , והמון רגש , מספר המציין שנועדו להיות ילדים , תאומים לא נוטים אף פעם לקחת את אותן תכונות (גם אני תאומה) , כאשר במקרה של הראל , קיימת מפה המציינת פחד מאיבוד שליטה , מצד אחד ילדותיות מצד שני חשיבה האומרת מה פתאום צריך להיות בוגר רציני , לקחת אחריות לדעת מה ילד יום , ואם כך אם מה ללכת האם עם הצד הילדי שבי או אם הצד הדורש אחריות רצינות בגרות ??? ואם כך מה שנקרא מצבים של פחד מאיבוד שליטה , או לחילופין מצבים בתוך החיים של איבוד שליטה ... יהונתן , הנשמה בחרה להיוולד ילד , אלא שתהינה כנראה דרישות לקחת מנהיגות ללכת קדימה להצליח ובגדול , זו הדרישה שתהיה לו מצידכם , ללא ספק , מפה הרמונית מרבית מספרי המפה אי זוגיים , יחודיות אינדבדואליות מעוף , אבל חשוב לחבר אותו למקום של הילד שבו תוך דגש לצדדים יצירתיים מבטאים ועוד ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו