מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת - דחוףליאת11/11/2008
שלום! שמי ליאת בוסקילה ושם בעלי גיא. נולדה לי בת בתאריך 06.11.2008 בשעה 16:00 אחה"צ. אשמח אם תייעצו לי איזה שמות יתאימו לה. אני חשבתי על השמות רומי, אריאל, ליאור. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב12/11/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 9 - מספר המציין צורך במרחבים , עשיה בגדול , הבנה נתינה , מספר של טוב לב , שליטה מצד שני , דרמות , צורך בדרמות ובקיצור מעניין ... כאשר השמות רומי וליאור ,שניהם נותנים שם פרטי 13-4 ואם כך השם המלא יוצר מספר קרמה 19-1 מספר קרמה - פירושו , תיקון על חיים קודמים , קושי תקשורתי , הרגשה של עליונות או נחיתות , לא פעם מצבים קורבניים , ומשום כך רצוי שלא לבחור בשמות אלה , השם אריאל יוצר מספר שם מלא 14-5 שאף הוא מספר קרמטי , בעניין של צורך בשינויים גיוון , לעבור לדבר הבא ... כאשר המפה כולה יוצרת , צדדים הרמוניים של החופש הריגוש שיהיה הכרחי לאפשר לה , הרבה עניין חברה תקשורת , גיוון ריגושים , מצד אחד הרמוני מצד שני , בכל זאת קרמה ,שיש הטוענים , שבחיים הקודמים 14-5 חי חיי חופש , ביתר ... לשיקולכם או הציעו שמות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
ליאת13/11/2008אז לפי מה שאני מבינה השם אריאל יותר מתאים ויש לו תכונות יותר טובות, לא? מה לגבי השמות רוני, מאי, אופיר, אלה, לירי, רותם, נויה? האם יש לך הצעות לשמות אחרים? אשמח אם תעזרי לי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלה
ליאת יוגב13/11/2008קיימת בעייתיות עם כל אחת מהצעותיך , השמות בר גולן פפיר מקבל שם מלא 13-4 = מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , שמשמעותו תחושת הגבלה חוסר שביעות רצון ועוד , לא לבחור השם נועם יוצר מפה נוקשה וגם כאן קיים 13-4 השם לירי - מקבל קרמה 16-7 , שיעור במערכות יחסים , מי צריך ?? לא לבחור , חישבו על שמות נוספים , שתוכלו להתחבר אליהם ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
להלה13/11/2008אני אחזור עם עוד שמות בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
להלה14/11/2008למרות שזה פורום שמיועד ליורשי העצר שלנו, הייתי הרבה הרבה יותר משמחה אם היית אומרת לי משהו על השם שלי, הילה גולן-פפיר, נולדתי ב-03/09/1977 בשעה 01:10 בלילה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה :)
להלה16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת - דחוף - המשך
ליאת14/11/2008להזכירך, שמי ליאת בוסקילה ושם בעלי גיא. נולדה לנו תינוקת בתאריך 06.11.2008 בשעה 16:00. מה לגבי השמות רוני, מאי, אופיר, אלה, לירי, רותם, נויה? האם יש לך הצעות לשמות אחרים? אשמח אם תעזרי לנו בהקדם. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב14/11/2008מבין השמות האחרים שהצעת , השם המומלץ הוא נויה , מאחר שנותן מפה שמצד אחד יש בה חלקים רכים מצד שני כוח השרדות , מפה שיש בה צדדים של חופש וריגושים מצד שני צורך במשפחתיות ואהבה . השם רותם , יוצר קונפליקט בין ה9 הרוצה בגדול לבין ה-4 המתעסק בקטנות . השם אופיר , יוצר מפת חנק , 2 4 6 מול ה9 ה-9 הזקוק למרחבים 2 4 6 מספרים שלפיהם מתבקשת ללכת על פי נורמות ,סטנדרטים , כשבמהות שלה זקוקה למשהו יותר בגדול ועם הרבה מרחב מחיה . השם מאי , יכול ליצור בעיה תקשורתית , גם אם יש צדדים מאד תקשורתיים ובכל זאת ... השם רוני יוצר קונפליקט . לירי יוצר מפה קרמטית 13-4 תחושה של הגבלה חוסר שביעות רצון התקעות ... ואם כך נראה שהשם נויה הוא המומלץ ביותר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)