בחירת שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבן
    לי
    17/11/2008

היי ליאת נולדו לנו תאומים בתאריך 6.9.08 - התאום בשעה 00:01 והתאומה בשעה 00:02. עזרת לי לפני כחודש בבחירת השם לבתנו (קראנו לה שירה). כעת,לאחר שהיה ממושכת בפגיה, לקראת הברית של הבן אנו מתלבטים בין 3 שמות: איליי, אופק ואורי (מלשון אור). שמי לילך תושיה ובעלי יובל. תודה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך

ליאת יוגב
    18/11/2008

השמות שהצעת -בשם איליי , נוצרת מפה נוקשה באופן מיוחד , פחות מומלץ . השם אופק , נוצר מספר קרמטי 19-1 שיעור בתקשורת ישירה ,הרגשה של עליונות או לחילופין נחיתות , תלות מסכנות , אירועים קורבניים ... לא צריך .. השם אורי , יוצר מפת חנק , מספר הגורל הינו 7 כאשר המספרים האחרים הם 2 , 2 מספר מנוגד ל-7 כאשר ה-7 יש לו צורך לפרטיות , מול ה-2 לכיוון שותפי , ואם כך לא נותנים לו להיות מי שנועד , מעבר לכך מפה מדי סגורה מופנמת , קושי בסתגלנות , חברה תקשורת , לא פשוט , אם תרצו , התקשרו . 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות נוספים לבן

לילך תושיה
    19/11/2008

היי ליאת, לא נעים לי להטריד אותך בטלפון ולכן ננסה מס' שמות נוספים: איתי, שגיא ועידו אני מקווה שאחד מהם יתאים כי אלה השמות שחשבנו עליהם. תודה לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ניתן ליצור איתך קשר טלפוני? תוד

לי
    19/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי לצלצל ....

לי
    19/11/2008

היי ליאת ניסתי ליצור איתך קשר טלפוני אך אינך זמינה האם יש בעיה עם 3 השמות הנוספים שהצענו ולכן ביקשת שאצלצל? תודה לילך תושיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    20/11/2008

דברי איתי בבוקר אחרי השעה 9.00 אהיה זמינה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת לא ממש הבנתי :)

לי
    23/11/2008

היי ליאת איבדתי את הטלפון שלך. חשבתי על כל מה שאמרת כשמנינו לך לפחות 20 שמות וכולם לא ממש פשוטים לדבריך.אני מעדיפה לקרוא לילד בשם שאני אוהבת ולא להתפשר מאחר וזה לכל החיים. אנ מתלבטת בין יהב שלא כל כך הבנתי איך הוא יצא מומלץ יחסית לאחרים לבין אורי כי הוא ממש אור בחיינו. האם אורי הוא ממש לא מומלץ יחסית ליהב? הרי יהב נותן באותיות אהוי 7 ואמרת שזה לא טוב וסך כל השם נותן 8 כמו שגיא שהוא גם לא טוב . את יכולה להסביר לי שוב . ולשים דגש על אורי כי זו נטיית ליבי . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת התייאשת ממני?

לי
    23/11/2008

אשמח שתרשמי לי על שגיא שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

ליאת יוגב
    24/11/2008

אני מניחה שבחרת לפנות אלי , כי אולי סומכת באיזה שהיא דרך על תשובותי ... ואם כך , תסמכי על התשובה - אורי - מקבל א. מפה מאד מופנמת וסגורה . ב. מפה שיש בה הדחקות לעולם האמת , נועד להיות 7 , מספר 7 מייצג צדדים אינדבדואליים , כמו לומר יחודיות , משהו לא סטנדרטי , אחר שונה , אלא שהשם אורי תושיה מקבל שם מלא 2 , ועוד מקום של 2 , ואם כך חונק את עולם האמת , שאליו נועד , ואם כך מה שנקרא - מפת ח נ ק . כמו לומר אירועים בחיים שיצרו מצבים של חנק ,נדרש להרבה יותר שיתוף פעולה , ללכת לכיוון הזוגי שותפי ולהיות סטנדרטי וחלק מ - תוך יכולת הבנה רבה ופחות לגעת באמת שלו ... ג, מפה שיש בה פחות קבלה עצמית , החוצה חשוב יהיה לו להיראות פתוח אוניברסלי למען אחרים , ואילו מי שאני מאד סגור ומופנם , כמו לומר - למד שהעולם לא מקבל אותו כפי שהוא ואם כך צריך להראות צדדים אחרים מכפי שאני , כמו לומר פ ח ו ת ק בלה עצמית . מה שנקרא "פצע פתוח " האם ההסבר מספק ?? השם יהב לעומת זאת יוצר מפה יותר הרמונית כאשר מספרים 7 הגורל מול ה-9 השם המלא ועוד ... הם מספרים מנטליים , המייצגים תובנה רבה , חכמה , גם כי יש כאן צד של ה-7 הדורש את העולם הפנימי הפרטי , מול הצדדים שנדרש מהחברה סביבה הורים מורים וכל השאר להיות למען כ ולם . ובכל זאת הרבה יותר הרמוני מהמפה של אורי . לשיקולכם . ואין לי ספק שלימים , תוכלו להיווכח באמת הכתובה כאן .... בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה את10

לי
    24/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו