שם לילדה שלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילדה שלי
    גלי
    23/11/2008

ביתי נולדה בתאריך 11.11.2008 רוצה לקרוא לה בשם אלה . השמות הנוספים מעיין ונעמה גם הם באים בחשבון אשמח לתגובתך בהקדם יום טוב גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לילדה שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי

ליאת יוגב
    23/11/2008

מהו שם המשפחה של התינוקת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה

גלי
    23/11/2008

היי שם המשפחה כפי שמופיע בת"ז הרפז ענבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי

ליאת יוגב
    23/11/2008

מבין השמות שהצעת , השם אלה יוצר מפה שהמאפיין הראשי שלה הוא , מספרי פרט , מספרים אי זוגיים , מה שאומר , מפה עם צדדים יחודיים פרטיים ,עצמאיים אינדבדואליים , ללכת ולהשען על עצמי באופן מיוחד . כאשר מספר הגורל הינו 5 , מייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה תקשורת ותנועתיות , מול זה קיימים מספרים 3 1 מספרים הרמוניים עם ה -5 אך כלפי חוץ , כאילו חשוב יהיה לה להיראות יותר רצינית , ופחות תאהב את החלק הקליל מדי שבה , כי אם יהיה חשוב לה להיראות כל כך רצינית בוגרת , סימן שלא תמיד מקבלת את מה באמת מרגישה , לעומת זאת השם מעיין - יוצר מפה שיש בה חלקים מאד שאפתניים השגיים , מידה של חופש , מול הצדדים היותר פרקטיים מטרתיים , אני הייתי מעדיפה כאן את השם מ ע י י ן . מבין שני השמות כאשר השם נעמה - ממש לא מומלץ , יוצר קונפליקט , לא לבחור בו . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הברה בבקשה

גלי
    23/11/2008

ראשית תודה על התשובה . לגבי השם מעין הבנו אך לגבי השם אלה לא ממש ברור .. אם תוכלי מעט לבהר זה יעזור מאוד בן זוגי מאוד רוצה את השם אלה גם מסיבות סנטימנטליות ואיני רוצה לפסול אותו לפני שאבין קצת יותר למה בדיוק התכוונת גם השם מעין יעבור אצלו אך אלה זוהי ההעדפה הראשונה שלו אנא עזרתך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד אופציה.

גלי
    23/11/2008

מה לגביי השם יעל? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי

ליאת יוגב
    24/11/2008

השם יעל , ממש לא מומלץ , בגלל הקונפליקט שנוצר בין מספר 5 לבין 7 , מה שיוצר גם מצבים של פחד מאיבוד שליטה , וגם קונפליקט בין חלק זורם קליל - זהו היעוד של ה-5 מול החלק האחר ה-7 שיוצר ,כובד רצינות איכות , דרישה לשלמות ועוד , יוצר בלבול רב ,כעסים עצורים רגשות קשים . על השם מעיין אין ספק שמאד מומלץ מפה נפלאה , על השם אלה , מה שנוצר , מפה שבה , קיים מה שנקרא פחות קבלה עצמית על החלק הקליל שקיים בה , אם כלפי חוץ. חשוב יהיה להיראות מעמיקה איכותית ועוד , סימן של א מקבלת את החלקים המאד זורמים שקיימים בי , מה שנקרא פחות קבלה עצמית ... אם כל המשתמע מכך ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו