עזרה בבחירת שם לבתינו

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לבתינו
    כנרת פלדמן
    26/11/2008

ביתנו נולדה בניתוח קיסרי. האם ניתן להעזר בך בבחירת שם גם במקרה זה? ביתנו נולדה בתאריך 25.11.2008 בערך בשעה 22:35. שם משפחה : פלדמן השמות המועדפים: מאי, שירה, שירי,שלי, ירדן נשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לבתינו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנרת

ליאת יוגב
    26/11/2008

מבי כל השמות שהצעת , השם המועדף הוא ירדן , ראשית מספר הגורל של ביתכם הינו 1-19 כלומר מספר המייצג יחודיות אינדבדואליות פרטיות , חשוב ללכת בדרכה המיוחדת , כאשר השם מאי , יוצר קונפליקט בין 2 ל-1 בגורל , בעייה בבחירת בן זוג - לימים . השם שירה יוצר מפת חנק 2 6 8 כמספרים זוגיים , למי שבאה מיום 7 לגורל 7 כמספרים אי זוגיים . כמו מצבים של בעיות בריאות , או בכלל חנק בתוך החיים . שירי , נותן שם מלא 13-4 קרמה - שמייצגת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד ... השם שלי - יוצר מפה גברית ונוקשה מדי . ואם כך השם המועדף הוא ללא ספק , ירדן . מפה יחודית מנהיגותית , מאד חדה חזקה , אם הצדדים המיוחדים שבה . נהדר , בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם נוסף

כנרת פלדמן
    27/11/2008

האם יש שמות נוספים שיכולים להיות מתאימים יותר? נשמח לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנרת

ליאת יוגב
    27/11/2008

אני ממש לא נוהגת להציע שמות , את היא זו ,שצריכה להציע ובהתאם לכך אעזור לך להחליט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו