עזרה בחיפוש שם לילדתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בחיפוש שם לילדתי
    לירן
    26/11/2008

שלום אני מאוד ישמח אם תכלי לענות לי לגבי שם לילדתי שנולדה בתאריך 23/11/08 שם משפחה: לנקרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בחיפוש שם לילדתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך הודעה

לירן
    26/11/2008

רצינו להמשיך ב-ל כגון: ליאל או ליאם ועלה לנו עוד שם שלא מתחיל באות -ל שהוא : הילה אשמח אם תכלי להשיב לי ןלעזור או להמליץ לי על השמות הנ"ל או על שמות מומלצים אחרים בתודה לירן לנקרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן

ליאת יוגב
    26/11/2008

השמות ליאל או ליאם שניהם יכולים להיות טובים בהחלט מספר הגורל של ביתכם הינו 8 מיום לידה 5 -23 כלומר מספרים אנרגטיים פעלתניים , ה-8 שקיים בו כוח רב חוזק , שאפתנות , תוך גישה פרקטית במיוחד , על פי השם ליאל . המספרים האחרים שקיימים בצירוף עם שם המשפחה - מקבלים מספרים רכים יותר , המתאימים לעובדה שהיא בת , ואם כך משהו המרכך במעט את ה-8 צדדים פשרניים למקום של הכוח הרב הקיים ב-8 , כאמור . השם ליאל יוצר מפה שיש בה מידה של פתיחות זרימה , צורך ויכולת בביטוי ויצירתיות , נחמד במיוחד ההחלטה בידיכם , כאשר השם הילה , נותן יתר 8 שמדגיש את הכוח הרב מדי , והרי מדובר בבת ולא בבן . חשבתי על איך אפשר קצת לרכך את ה-8 הקיים ... אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה ותודה!!

לירן
    27/11/2008

בדקנו את השם ליאל לפי התורה באחד האתרים ולא מומלץ אז יש התלבטות בין ליאם והילה אם נטייה קצת להילה אשמח אם תעזרי לנו(יש עוד שמות אשר מתאימים?) בתודה לירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן

ליאת יוגב
    27/11/2008

מספר הגורל של התינוקת הינו 8 - ובמקרה של השם הילה לנקרי מתקבל שם מלא 8 , 8 מספר עצור רגשית , מטרתי שאפתן חזק , אם מסדרים לאדם שם מלא 8 מעבר למספר הגורל ,מדגיש שהחיים ילמדו אותה איך להיות חזקה ... מעבר לכך , כפי שטענתי ה-8 יותר עצור רגשית ובכל זאת יהיה חשוב לה להיראות מבטאת תקשורתית , כמו לומר לא תמיד אני אוהבת לראות החלקים הסגורים והעצורים רגשית , כמו לא תמיד אוהב את היתר סגירות הקיימת בי . פחות לקבל עצמי , וכן - מצבים של פחד מאיבוד שליטה , כי אם החשיבה אומרת צריכה להיות קלילה זורמת חברותית ואילו מי שאני במרבית המפה מאד עצורה , סימן שלמדתי ממי מההורים שמשלמים מחיר כזה או אחר כאשר הולכים אם החלקים הסגורים מדי , וצריך ללמוד לבטא רגשות , ואם כך נקרא - פחד מאיבוד שליטה ... מצבים בתוך החיים שיש בהם איבוד שליטה , כאפשרות , למרות שהמאפיין את המפה כולה , מפה שיש בה הרבה עניין היסחפות פעלתנות , חיים מעניינים ... אני לא יודעת את הטענה על השם ליאל , ובודקת ממקום אחר לחלוטין , ובכל זאת אם תבחרו שלא לבחור , שלכם . השמות ליאל וליאם טובים . בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובתך שם לילדה-דחוף בבקשה!!

לירן
    01/12/2008

קודם כל תודה רבה על תשובותייך רציתי את עזרתך שוב נכון שרצינו את השם ליאם. הבעיה היא שאישתי עשתה שאלת רב והיא נתנה לו את שתי השמות והוא אמר לה לקרוא לילדה אפרת. מה אומר השם עפ"י שם המשפחה ותאריך הלידה?? בתודה לירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות נוספים

לירן
    01/12/2008

מיכל או יעל בבקשה מחכה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן

ליאת יוגב
    02/12/2008

אין לי כל התנגדות להקשיב לאמירות של אחרים , אבל אני לא יכולה להסביר את טענותיהם של האחרים , בידיעה שלי השמות ליאם וליאל שמות טובים ... החלטה שלכם , על איזה יעוץ לסמוך . השם מיכל יוצר מפה שיש בה מספרים זוגיים המייצגים הליכה בתלם , סטנדרטיות , מה שנקרא - ילדה טובה . אך לעומת זאת קיימים מספרים חרדתיים משהו . פחות אוהבת , השם יעל יוצר מפה שיש בה צדדים רכים מול הכוח שקיים מבפנים , לא רע ... לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטנו על שם- שאלה אחרונה בבקשה!!

לירן
    03/12/2008

היי ליאת החלטנו על השם מיכל אשמח אם תפרטי לי יותר על השם מה הצד החיובי והשלילי שבשם קצת יותר מפורט רשמתי לי למשל את רואה משהו חרדתי משהו שאני לא מבין בבקשה תסבירי לי על השם כי אנחנו רוצים ללכת לבית הכנסת בימים הקרובים לברך את הילדה. בתודה לירן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן

ליאת יוגב
    03/12/2008

מספר הגורל של ביתכם הינו 8 - מה שמוכיח כוח עוצמה , חוזק , שאיתו באה להיות כאן , אם מספר יום לידה 23-5 אומר יכולת שורדנות טובה , סתגלנות , המספרים האחרים הינם 2 ו-4 מספרים שיש בהם צדדים שלפיהם יכולות והתעסקות בקטנות , בפרטים , גם אם ה-8 נועד להגיע לשורה התחתונה של כל דבר , ה- 4 נכנס לפרטים ומתעכב , ואז מקטין משהו את ה-8 ה-2 ו-4 שקיימים הם מספרים שיש בהם צדדים חרדתיים , מאחר וה-2 כל כך פגיע עד כדי יכולת הפגעות מכל דבר ה-4 שדורש שדברים יהיו כמו שמתכוונת ואם לא אז נכנסת לחרדה , זהו בעצם ההסבר לגבי המפה , ואם זו הבחירה אין ספק , שקיימים גם צדדים חיוביים , בהיבט של מספרים הרמוניים , מספרים זוגיים , המייצגים את הצורך בזוגיות בטחון מסגרות ולהיות ילדה טובה ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!!

לירן
    03/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו