מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חן חן לךחסוי17/07/2007
אני בכוונה הפרדתי לפי רצונך.
ראיתי בתגובתייך לחלק פרטת וכוונת אותן איך להתנהג עם הילד לפי תכונותיו) אשמח אם גם לי תפרטי קצת יותר על תכונות אופי עיקריות,, מרכזיות ותכווני אותי
אדיר אהרון 22.03.2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה
ענת זנזורי17/07/2007תודה לכולם על הפרגון ,על לצערי אינני עושה כאן אבחונים נומרולוגיים מעמיקים אלא מכוונת לבחירת שמות , בהחלט יתכן כי לפעמים חלק מהתשובה תהיה גם טיפו או שתיים להורים אבל כמובן שזו בחירה שלי ,אני מצטרעת שאני אומרת את זה לך כעת ,אתם פשוט השניים שמבקשים שאני ארחיב אודות הילד מבחינת תכונות ,בגלל שעשיתי זתא למשהו אחר ,בזמן שיש די הרבה שאלות בפורום שאנישם ממתינים
בכל אופן אדיר יהיה ילד אנרגטי ועקשן ,אך אני מאמינה שתכונות אלו יעזור לו שיגדל במקומום העבודה ועוד , בסך הכל יש בו גם שילוב שלעיתים הוא יאהב את הפינה השקטה ולא תמיד רעש ,אבל סביר להניח שעד שאתם תחשפו לכך ,אתם תרגישו יותר את העקשנות והאנרגטיות שלו קודם
תודה וסליחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)