חן חן לך

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• חן חן לך
    חסוי
    17/07/2007

אני בכוונה הפרדתי לפי רצונך.
    ראיתי בתגובתייך לחלק פרטת וכוונת אותן איך להתנהג עם הילד לפי תכונותיו) אשמח אם גם לי תפרטי קצת יותר על תכונות אופי עיקריות,, מרכזיות ותכווני אותי

אדיר אהרון 22.03.2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חן חן לך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלה

ענת זנזורי
    17/07/2007

תודה לכולם על הפרגון ,על לצערי אינני עושה כאן אבחונים נומרולוגיים מעמיקים אלא מכוונת לבחירת שמות , בהחלט יתכן כי לפעמים חלק מהתשובה תהיה גם טיפו או שתיים להורים אבל כמובן שזו בחירה שלי ,אני מצטרעת שאני אומרת את זה לך כעת ,אתם פשוט השניים שמבקשים שאני ארחיב אודות הילד מבחינת תכונות ,בגלל שעשיתי זתא למשהו אחר ,בזמן שיש די הרבה שאלות בפורום שאנישם ממתינים
    בכל אופן אדיר יהיה ילד אנרגטי ועקשן ,אך אני מאמינה שתכונות אלו יעזור לו שיגדל במקומום העבודה ועוד , בסך הכל יש בו גם שילוב שלעיתים הוא יאהב את הפינה השקטה ולא תמיד רעש ,אבל סביר להניח שעד שאתם תחשפו לכך ,אתם תרגישו יותר את העקשנות והאנרגטיות שלו קודם
    תודה וסליחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו