לבקשתך- שולחת שוב עם הפרטים של בעלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לבקשתך- שולחת שוב עם הפרטים של בעלי
    ליאורה
    17/07/2007

הי ענת,

לבקשתך אני שולחת את ההודעה מחדש עם הפרטים של בעלי...
    להזכירך, התעניינתי האם החודשים הקרובים הם תקופה טובה עבורנו לנסיונות בנוגע להרחבת המשפחה (אנחנו די מתלבטים האם לחכות עם זה או לא...) במידה ולא - מתי כן מומלץ?
    הפרטים: ליאורה טל (יש לי גם שם שני, במידה וזה משנה: מרים) תאריך לידה: 30.12.77
    בעלי - אורן טל. תאריך לידה: 05.02.75
    נתון נוסף: מדובר בילד שלישי, יש לנו 2 בנות... מייחלים לבן הפעם... (גם זה דבר שאת יכולה לצפות?)

המון תודה לך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לליאורה

ענת זנזורי
    17/07/2007

ליאורה שלום רב
    למרות שאין זה הפורום המתאים לכך ,אני הענה לך , תראי את נמצאת כעת בשנה של משפחתיות עד 12/2007 כאשר מ 12/2007 את תיכנסי לשנת תיקון וקבלת תשובות גורל (כמו השנה של בעלך כעת) זו שנה קצת עייפה ועם את תהי בהריון בשנה זו הריון יכול להיות מהול בהרבה בדיקות , אני מציעה שתמתינו קצת על מנת שהלידה לא תהיה בשנה 7 שאז הגוף מעט חלש ,תנסי להיכנס להיריון לקראת 8/2008 קצת יותר משנה מהיום ,דרך אגב אם תנסי להיכנס להריון בשנה 7 בהחלט יכול להיות שזה יקח זמן .
    אני מאוד מנסה לכוון שלא תלדי בשנה 7 כי לעיתים לגוף קשה להתמודד עם הריון ,מלבד זאת גם בעלך יהיה בעתוי יותר טוב ,השנה הזאת עבורו הינה שנה מאוד עייפה וחסרת כוחות נפשיים ,אל תעמיסי עליו גם הריון
    תודה ובהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו