בבקשה עזרה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    מרילו
    28/11/2008

שלום יקירה , שמי מרב לוי ונולדתי בתאריך 20/3/1980 בערך בשעה 5:05 לפנות בוקר. לפני כארבע שנים הוספתי לעצמי את האות יוד לשם , כלומר מירב . לצערי נעשתי וכחנית יותר וסובלת מכעסים פנימיים. זכור לי כי בשם מרב הייתי יותר דיפלומטית (אך פחות רגועה) כך או כך חיי לא היו קלים מעולם.אודה לך מאוד אם תוכלי להמליץ לי האם לקרוא לעצמי מרב או מירב ? חשוב לי ציין כי הנני מעוכבת מאוד בזוגיות , אנא עזרי לי , תודה רבה (שמות הוריי :מלכה ודניאל) ושיהיה לך רק טוב אמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרב

ליאת יוגב
    28/11/2008

מרב , מאחר ומספר הגורל שלך הוא 5 מ-14 כבר כאן נראית סיבה לחוסר שקט , מעבר לכך הדגש הוא קודם כל , על השם הראשון הנבחר , כמו לומר , גם אם שינית והוספת י לא אוכל להתעלם מהמפה הראשונה אליה נולדת , שיצרה קונפליקט בין ה -5 ל-7 מספרים המציינים בלבול רב , כעסים עצורים רגשות קשים ולא פעם מצבים של איבוד שליטה למקום שכל כך רוצה להיות בשליטה , ואם כך זוהי מפתך גם אם שינית לשם מירב לוי , אני מאד אוהבת את השינוי ובכל זאת לא אוכל להתעלם מהשם הראשון שנבחר לך מ ר ב . לא שאלה אחרת אפשר לפנות ליעוץ מעמיק יותר 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו