שמות המקסימים שלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות המקסימים שלי
    מירי
    30/11/2008

בוקר טוב. רציתי בבקשה לבדוק את שמות שני ילדיי המקסימים 1. שלו בוכריס - 17.8.2005 2. שירה בוכריס - 9.1.2008 תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות המקסימים שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי

ליאת יוגב
    30/11/2008

כמה מילים על ילדייך , ובכן מספר הגורל של שלו הוא 5 מספר המדגיש צורך בריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת ותנועה , מול זה המספרים האחרים הנמצאים במפה הם 4 - מה שמדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות ,מסגרות , תחושת הגבלה , ואם כך קיימת כאן מפת חנק , האם הילד סובל מבעיות דרכי נשימה ?. כאפשרות . לגבי שירה , מספר הגורל שלה הוא 11 מספר המציין רגישות רבה צורך בשיתוף אינטימיות ובילדות מידה של בישנות , צדדים מאד רגשיים ומצד שני פחד מלהיסחף בעולם הרגשות , כשכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות מאד חזקה , כשאולי גם צד שלא תמיד מקבל את עצמה. עד כמה אני מרשה לעולם לראות את הצדדים הרגשיים שבי ? לתת המון תמיכה ועידוד לשירה והמון חופש וספורט לשלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה רבה ויום מקסים

מירי
    01/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו