מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם הבת שלילולי01/12/2008
אני מעוניינת לבדוק את שם הבת שלי אלה שושני 14.6.2006 תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולי
ליאת יוגב02/12/2008כמה מילים על ביתך , מספר גורל 1 , חשוב לתת מקום לאינדבדואליות שבה , לעצמאות ליחודיות , כאשר המפה הולכת אם צדדים יחודיים במרביתה מול הצד האחר , שיש בו - פחד מאיבוד שליטה , כמו לומר פחד להיסחף עם הצדדים המאד יחודיים עצמאיים , כי נורא יהיה חשוב ללכת בתלם , לדעת לתכנן , מה ילד יום , ואם כך , לא תמיד תרשה לעצמה ללכת עם הצדדים הפרטיים יחודיים הקיימים במרבית מספרי המפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם הבת שלי
לולי02/12/2008ליאת שלום, רציתי לברר האם הבנתי אותך נכון. את אומרת כי מצד אחד מאוד חשוב לתת מקום לביטוי העצמאות והאינדבידואליות שלה אך יהיה קיים תמיד הקונפליקט בין המקום הנ"ל לבין הצורך להיות "בנורמה"?, כלומר ללכת בתלם? אזי, חשוב שאנו כהורים נעזור לה למצוא את האיזון בין השניים כך שהאינדבידואליות שלה תבוא לידי ביטוי?ולא לתת לפחד לחסום אותה מהגשמה האם השם שלה מתאים לה? והאם מה שכתבת לא מתאים בעצם לכל אחד? הרי כל אדם צריך לתת מקום/ ביטוי לאינדבידואל? תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
ליאת יוגב03/12/2008נפלא איך שניסחת את הדברים , אכן , מאחר ומספר הגורל של ביתך הוא 1 יש דגש מיוחד לאינדבדואליות , ולזה המקום לחבר אותה . האם לא כל אחד הוא כזה ? יתכן שכן , אני מתייחסת באופן הכי מדוייק למפתה של אלה שושני ,וזוהי תשובתי לגביה , כאשר צורת החשיבה הינה 4 , מול ה - 1 בגורל וה-9 בשם המלא מייצג צדדים מאד יחודיים , עד כדי צדדים מנהיגותיים , אבל גם חרדה בללכת אם היכולות המנהיגותיות שבה . יש לאפשר לה להתחבר לזה המקום ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)