שם הבת שלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם הבת שלי
    לולי
    01/12/2008

אני מעוניינת לבדוק את שם הבת שלי אלה שושני 14.6.2006 תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם הבת שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לולי

ליאת יוגב
    02/12/2008

כמה מילים על ביתך , מספר גורל 1 , חשוב לתת מקום לאינדבדואליות שבה , לעצמאות ליחודיות , כאשר המפה הולכת אם צדדים יחודיים במרביתה מול הצד האחר , שיש בו - פחד מאיבוד שליטה , כמו לומר פחד להיסחף עם הצדדים המאד יחודיים עצמאיים , כי נורא יהיה חשוב ללכת בתלם , לדעת לתכנן , מה ילד יום , ואם כך , לא תמיד תרשה לעצמה ללכת עם הצדדים הפרטיים יחודיים הקיימים במרבית מספרי המפה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם הבת שלי

לולי
    02/12/2008

ליאת שלום, רציתי לברר האם הבנתי אותך נכון. את אומרת כי מצד אחד מאוד חשוב לתת מקום לביטוי העצמאות והאינדבידואליות שלה אך יהיה קיים תמיד הקונפליקט בין המקום הנ"ל לבין הצורך להיות "בנורמה"?, כלומר ללכת בתלם? אזי, חשוב שאנו כהורים נעזור לה למצוא את האיזון בין השניים כך שהאינדבידואליות שלה תבוא לידי ביטוי?ולא לתת לפחד לחסום אותה מהגשמה האם השם שלה מתאים לה? והאם מה שכתבת לא מתאים בעצם לכל אחד? הרי כל אדם צריך לתת מקום/ ביטוי לאינדבידואל? תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן

ליאת יוגב
    03/12/2008

נפלא איך שניסחת את הדברים , אכן , מאחר ומספר הגורל של ביתך הוא 1 יש דגש מיוחד לאינדבדואליות , ולזה המקום לחבר אותה . האם לא כל אחד הוא כזה ? יתכן שכן , אני מתייחסת באופן הכי מדוייק למפתה של אלה שושני ,וזוהי תשובתי לגביה , כאשר צורת החשיבה הינה 4 , מול ה - 1 בגורל וה-9 בשם המלא מייצג צדדים מאד יחודיים , עד כדי צדדים מנהיגותיים , אבל גם חרדה בללכת אם היכולות המנהיגותיות שבה . יש לאפשר לה להתחבר לזה המקום ... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו