משמעות שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• משמעות שם
    צביה
    09/12/2008

שלום ליאת, בני נולד ב 29.12.07 קראנו לו ליטם שם משפחתו היא ברגר. אני מיתחברת לשם וכמובן גם היספקתי להיתרגל אך אנשים מסביב ממש לא מבינים מאיפה בא השם. הייתי רוצה לדעת את משמעותו והאם הוא מתאים לו. אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמעות שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משפחת ברגר

ליאת יוגב
    09/12/2008

אין לי מושג מה משמעות השם ליטם ... פעם ראשונה ששומעת את זה השם אתייחס רק במשמעות הנומרולוגית מספר הגורל של בנך הוא 5 מספר המייצג צדדים סתגלניים סקרניים , צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תנועה ועוד . מול זה השם ליטם ברגר , נותן מפה שיש בה צדדים מאד זורמים נסחפים . מול זה- כלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות כמי שיותר מעמיק חכם איכותי , אולי גם אבא הוא הדמות המאד דורשת שלמות בסיפור .. מעבר לכך קיימת מפה שיש בה צדדים זורמים ה-5 בגורל מול זה המספרים האחרים הם מספרים נוקשים יותר , כלומר , יקלוט מהחברה סביבה הורים , מורים שחייבים להיות יותר רציניים מטרתיים חזקים ונוקשים משהו . תנו לו את מידת החופש והריגושים שזקוק להם ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליטם

צביה
    09/12/2008

אני לא ממש מבינה למה כולם מופתעים מהשם. זה לא שם שהמצאנו אלה מצאנו אותו בהמון אתרי שמות. את אותה התגובה אני מקבלת מאנשים אחרים שאומרים לי מה זה השם הזה וזה נורא פוגע ואני מפחדת שעשיתי נזק לילד עם שם כזה שאף אחד לא מבין ולשנות מאוחר מדי. אני ממש מתוסכלת בגלל זה, לא חשבתי שזה שם מוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה

ליאת יוגב
    09/12/2008

השם נבחר , היי שלמה עם הבחירה שעשית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמעות השם בנמרולוגיה

בר
    29/01/2009

האם השם בר מתאים לי לפי תאריך הלידה 24.8.94 ? והאם מומלץ לי להחליף את השם ? ועם כן , לאיזה שמות ? בתודה בר שולדברג .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בר

ליאת יוגב
    30/01/2009

במידה ועיינת בתשובותי , ללא ספק , יכולת להבחין שאני לא ממליצה לשנות שמות דעי שמספר הגורל שלך הוא 1 , ואם כך עלייך להתחבר ל א נ י שלך , למיוחדות לצדדים האינדבדולאליים הקיימים בך , גם כי המספרים האחרים של מפתך , מעידים על הרבה הבנה ונתינה למען האחרים . אך ה-1 נועד להישען קודם כל על עצמו , מה שנקרא אני "שלם ". בהצלחה לא הייתי משנה דבר בשמך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוראים בר בן דד

בר
    26/04/2011

אני רוצה לדעת האם בר בן דוד מתאים לי נולדתי ב 11.07.1992
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוראים בר בן דד - תגובה

חנה עטיה
    26/04/2011

לבר שלום,
    האתר נועד להמליץ על שמות לתינוקות שזה עתה נולדו.
    ולכן בקיצור - יעודך הוא מספר 3 - הגעת לעולם להיות אופטימי ושמח, להיות אינטילגנטי ויצירתי, לאהוב חברה ואנשים, להיות בעל קסם אישי וילדי.
    היכולות שלך הן של לעבוד לאט ולבד, להתעמק בעשיה, לחקור, להתמחות בתחום מסויים, להיות בוגר ושקול. המספרים הרמונים למחצה אך המשותף הוא אהבת לימודים, חוכמה, אינטלגנציה וידע.
    בתחום היחסים הקרובים ההרמוניה שוררת עם טוב לב ונתינה.
    יש לך סיכוי טוב למצוא בת זוג שתענה גם על שאיפותך וגם על הצרכים הרגשיים שלך.
    כלפי חוץ תקרין אינדיבידואליזם ופחות רגישות, שונה ממה שאת בפנים - רגיש, עם שאיפה להרמוניה ונתינה. ז"א בבית ובחוץ תנהג בצורה שונה.
    אם ברצונך במידע נוסף תוכל לפנות בטלפון ליעוץ.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו