בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    מירית סופר
    09/12/2008

שלום ב- 3/12/08 נולד לי בן בניתוח קיסרי הוא נולד בשעה 13:02 שמי מירית סופר מועלם ואני נולדתי ב-10/4/73 השם של בעלי אברהם מועלם השמות שאנו מתלבטים לגביהם הם: אראל,ראם,פלג נשמח לעזרתכם הדחופה הברית מחר בצהריים תודה (שם משפחתו של הילד יהיה מועלם סופר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירית

ליאת יוגב
    09/12/2008

מספר הגורל של בנכם הינו 7 , מספר המייצג עומק חכמה ידע ולמידה , צורך בפרטיות ודרישה לשלמות , כאשר מגיע מיום לידה 3 , מספר 3 מייצג את הצד היותר חברותי וזורם , כך שבדרך להיות בפרטיות יהיה ללא ספק גם זקוק לצדדים חברתיים ... כאשר מבין השמות שהצעת , אראל יכול להיות שם טוב , מאחר וב-7 קיים צד נוקשה יותר , ואילו המספרים האחרים הם מספרים רכים ופשרניים במידה רבה , 3 , 9 9 הוא המספר הקיים בשם המלא ואם כך צדדים מנטליים ,מול צדדים מאד חברותיים , פתוחים ופשרניים , לכן הוא השם היותר מומלץ , מבין השמות שהצעת . השמות ראם ופלג באופן חד משמעי פחות מומלצים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובתך יש לי שאלה נוספת

מירית סופר
    09/12/2008

תודה לך עזרת לי מאוד יש שם נוסף שרציתי לבדוק והוא רואי האם הוא מומלץ יותר/פחות מאראל אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירית

ליאת יוגב
    09/12/2008

השם אראל , עדיף ללא ספק על השם רואי . המפה של רואי - מדי מופנמת סגורה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו