מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם ותאריך לידה (בניתוח קיסרי)עדי טלמור10/12/2008
שלום! אני אמורה ללדת בניתוח קיסרי בשבוע האחרון של דצמבר - מקסימום עד 1.1.09. רציתי לדעת אם יש תאריכים מועדפים או כאלה שרצוי להמנע מהם (כנראה שתהיה לי אפשרות בחירה כלשהי) שם התינוקת יהיה כנראה זהר או זוהר או שני. אשמח מאד לעזרתכם בענין השם והתאריך. עדי טלמור ת.לידה 26.2.1974, בעלי גיא 16/3/1973 והבן עתיר 15/2/2006
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא של רוני
ליאת יוגב10/12/2008בין שני התאריכים שהצעת , אין ספק שה-5.1.2009 הוא המועדף , זאת מאחר והתאריך ה-7 לינואר מקבל תוצאה קרמטית ,19-1 מספר המייצג , שיעור על חיים קודמים והתמודדות לא קלה בחיים האלה , שיעור בתקשורת ... תחושת עליונות או נחיתות ועוד . ואם כך מספר גורל 8 עדיף ללא ספק . כוח השרדות מטרות שאיפות ועוד על השמות לא אוכל לענות ללא ידיעה של שם המשפחה , צרפי ואומר לך מי מהם עדיף ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת בחירת תאריך ושם -דחוף !!
עדי טלמור11/12/2008כמו שכתבתי לכם- שם המשפחה הוא טלמור , וההתלבטות היא בין זוהר,זהר ושני. אני אמורה ללדת ב ש ב ו ע ה א ח ר ו ן של דצמבר, והאופציות הן כנראה 23.12,25.12,29.12 עד 1.1 כולל. היום יקבעו לי את התאריך, אז אם יש אפשרות לענות לי ממש בשעות הקרובות- אהיה אסירת תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ליאת יוגב10/12/2008אני חייבת לדעת על כמה אופציות אפשריות ומתוך כך לעזור לך לבחור , אז אנא צרפי תאריכים כאפשרויות ואומר לך , מה עדיף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ליאת יוגב11/12/2008התאריכים המומלצים יותר לניתוח הקיסרי , הם ב-23.12 או ב-29.12 בהצלחה בהמשך נדון על בחירת השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת שתיוולד בניתוח
עדי טלמור11/12/2008תודה לכם על המענה המהיר, עוד לפני שקיבלנו את תשובתך היינו צריכים להחליט- ואכן בחרנו את התאריך שהמלצת: 29/12. ועכשיו נותר השם: זהר, זוהר, או שני למשפחת טלמור ?
ליאת יוגב11/12/2008אם אכן תלדי בתאריך ה-29.12 לגבי בחירת השם זהר - זוהר , אציג את שני השמות וההחלטה תהיה שלכם .... אם כך , השם זהר יוצר מפה מאד רכה נשית רגשית , צדדים הרמוניים אך בעייתיות מסויימת , שיש כאן מפה של פחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות מאד עצמאית יחודית , חזקה יותר , כמו לומר , פחות תאהב להראות לעולם החיצון את הצדדים הרגשיים , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ... השם זהר יוצר מפה , יותר עוצמתית , מספרי 8 9 1 מספרים מאד מטרתיים השגיים (האם מי מכם ההורים , מאד שאפתן השגי מנהיג?) ואם כך זוהי המפה של זוהר .חשוב לציין , שלא פעם הדחקה לעולם הרגשות, כי צריך להשיג להגיע ולהצליח בגדול ... ואז עד כמה הולכת עם הצדדים המאד רגש, משפחתיות וכדו ? לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת בחירת השם
עדי טלמור12/12/2008שאלתי גם לגבי השם "שני" - מה דעתכם? עדיף מ"זהר" /"זוהר"?
ליאת יוגב12/12/2008השם שני טלמור , יוצר מפה מדי נוקשה , מרוחקת , רצינית בוגרת , דורשת שלמות , ובקיצור כבדה משהו . השמות זהר או זוהר , עדיפים בהחלט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)