שמות חיוביים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות חיוביים
    אסנת
    12/12/2008

שלום רב אני צפוייה ללדת ב26.12 אך מאחר ואצלי תמיד בדוק התל"מ, זה יכול גג להגיע ל27.12 השאלה שלי היא כזאת : האם באופן כללי ישנם שמות חיוביים יותר שמתאימים בעצם לכל תאריך לידה או שלא? חשבתי על השמות: אור, נועם או גילי, כמובן זה בן. השם משפחה שלי חננייב, האם כדאי ? אני מעדיפה אור כי זה ייצא בול בחנוכה , וגם יום הולדתי חל ב29.12 כבת מזל גדי שנינו בעצם נהיה גדיים , האם כדאי ללכת על אור? הוא שם טוב לכל תאריך לידה שאלד בו? חשוב לי שתהיה בו רגיעה ונוחות כי הבן שלי הראשון נקרא מאור והוא היפר אקטיבי ברמות שלא הצלחתי להרגיעו שהיה קטן במשך השנים הראשונות, אני ממש מחפשת שם רגוע לילד רגוע ולא עצבני, ששוב, יהיה במזל גדי כמו שהלידה צפוייה ותהיה. אודה מאוד מאוד על ההכוונה והעזרה. שמי האמיתי: (מירב), ויש פה כאמור גם שם משפחה שרשמתי למעלה, אני חד הורית אם צריך לציין זאת. תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות חיוביים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תענו לי

אסנת
    12/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסנת

ליאת יוגב
    12/12/2008

נכון לעכשיו , מבלי להתייחס לתאריך הלידה כל אחד מהשמות מתאים , נועם גילי ואור , חשוב יהיה לבחון הדברים בהתאם לתאריך הלידה , ואם כך היי איתי בקשר לאחר הלידה .. להשתמע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו