התאמת שם לבני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התאמת שם לבני
    יעל
    14/12/2008

אני יעל ונולדתי 1.7.63 לבעלי אילן 15.12.58 שמו של בני עומר והוא נולד ב- 12.00 בלילה שבין 27.4.97 לבין 28.12.97 ונכתב בתעודת הזהות 28.4.97 ורציתי לדעת אם השם מתאים כי לאחרונה אומרים לי להוסיף לו שם בגלל ההתהלות שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת שם לבני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    15/12/2008

צייני את שם המשפחה של בנך ?? לדעתי אפשר להתייחס לתאריך הלידה שלו כ - 27.4.97 , במיוחד שהיה שם שעון קיץ , ומורידים שעה ... כך לפחות נראה לי . אז צייני את שם המשפחה ואתייחס לשאלתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומר

יעל
    15/12/2008

שם משפחתו של עומר שרעבי אני מאוד מודה לך על תשובתך המהירה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ליאת יוגב
    15/12/2008

שוב מתוך הנחה שתאריך הלידה הוא 27.4 ולא ה-28 מדובר במספר גורל , צמצום תאריך הלידה= 3 מספר המייצג עניין , ביטוי , חברותיות , זרימה , צדדים ילדיים , הצורך להיות ילד , אלא שמתוך השם עומר שרעבי , קולט , מהחברה סביבה הורים , מ ורים שעליו להיות ילד מאד חכם ומושלם , מה שנקרא - מפת חנק , כלומר , עד כמה נותנים לו להיות ולהישאר ילד ?? נראה שאתם מאד דורשים ממנו ולא מאפשרים לו להיות את מה שהכי נועד להיות . כבדו את המקום הילדי שבו , ואין סיבה לשנות שם .... אם ובמידה ונולד בתאריך ה-28 קיימת מפה נוקשה , פחות מבטאת רגשות , שיפוטיות וביקורתיות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו