מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת - דחוף!!יוליה18/12/2008
שלום, אנחנו בהתלבטות לגבי שם לתינוקת שלנו שנולדה ב 17/12 ב- 07:40. השמות שחשבנו אליהם: דריה, רוני, רומי. ההורים יוליה (14/02/75) ויבגני (06/07/74) פפרני. תודה מראש על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב19/12/2008ראשית , מספר הגורל של ביתכם הינו 3 , מספר המייצג צורך בביטוי זרימה , חברה , יצירתיות אפשרית , חשוב להשאירה ילדה ... וללמד אותה איך לחייך לחיים ולהיות בהם אופטימית ,זהו השיעור שלה ... מבין השמות שהצעת , השם רומי , יוצר שם מלא קרמטי - 19 - שמשמעותו , בכיוון עליונות או נחיתות , אירועים קורבניים בתוך החיים ומשום כך השם לא מומלץ . השם דריה יוצר מפה שיש בה חליקים מאז זורמים ה-3 בגורל ה-9 בשם המלא , אך לעומת זאת גם אם קיימים צדדים מאד זורמים , ה-7 בצורת החשיבה מייצג פחד מלהיסחף ביתר , בחלקים המאד נאיביים , צריך לבדוק ומה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ... עד כדי שמצבים בתוך החיים יקרו ויהיו בהפתעות ... כמו כן קיים במפה , מה שנקרא , פחות קבלה עצמית , למה לא אוהבת את החלקים המאד יחודיים ואינדבדואליים , וכל כך חשוב לי להיראות כלפי חוץ כאדם מאד סטנדרטי וזוגי , ואם כך אם אני רוצה להראות החוצה משהו אחר מכפי שאני , הוכחה שלא תמיד אוהבת את מי שאני .... השם רוני יוצר מפה שיש בה חלקים מאד זורמים , אנרגטיים פעלתניים , מול צד שחייבים שיקול דעת ... ה-2 בשם המלא המייצג צדדים של בדיקה ושיקול דעת . כמו כן על פי המפה של רוני , נוצרת מפה שיש בה חלקים של פחד מאיבוד שליטה , בעולם הרגשות , כמו לומר למדתי ממי מההורים , שקיימים מחירים למקום של היתר ר ג ש ש בתוכי , ואם כך חייבת להיות מאד פרקטית מטרתית ובשליטה על הרגשות ביתר . מקווה שמובן , ברור מה לא , ולשיקולכם האם רוצים השם רוני או דריה ? אלא אם כן קיימים שמות נוספים שאפשר לבחון אותם .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)